Hvorfor kan jeg ikke vælge et primært kort?

Muligheden for at vælge et primært kort er desværre ikke kommet med over i den første version af den nye app.

Du skal derfor være opmærksom på det kort eller den konto, du bruger til din betaling – hver gang. Ellers vælger appen nemlig automatisk det, du brugte sidst.

 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.