Hvor hurtigt går det, når jeg sender penge med MobilePay?

MobilePay sender pengene til modtageren med det samme – det gælder 24 timer i døgnet på hverdage, i weekenden og på helligdage. Vær dog opmærksom på, at din modtagers bank skal være med i straksoverførselssamarbejdet, for at overførslen vises på modtagerens konto med det samme. Næsten alle danske banker er med i straksoverførselssamarbejdet. Du kan tjekke med din bank, hvis du er i tvivl, om de er med. 

Hvis din modtagers bank ikke er med i straksoverførselssamarbejdet, vil betalinger foretaget inden kl. 12 på hverdage blive modtaget samme dag. Betalinger foretaget om aftenen, weekender og helligdage vil blive modtaget i løbet af den næstkommende bankdag. 

Hvis betalingen af en eller anden grund ikke kan overføres med det samme, er der ingen grund til bekymring! Din overførsel er sendt afsted, og pengene vil ankomme helt som normalt til modtageren – senest den næstkommende bankdag. 
 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.