Hvor meget kan jeg overføre med MobilePay?

Til private:
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og du kan overføre og modtage samlet op til 300.000 kroner til og fra andre private inden for 365 dage. 

Til virksomheder:
For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.  

Til webshops:
Vi har ingen beløbsgrænser, når du betaler med kort i webshops via MobilePay. Her er det dit betalingskorts grænser, der gælder. Du kan tage fat i din bank for at finde ud af, om der er forbrugsgrænser på dit betalingskort. 
  
Forbrugsgrænser for box:  
Du kan samle 30.000 kroner ind i en box per kalenderår. Når grænsen på 30.000 kroner er nået, kan du ikke længere modtage penge i boxen – heller ikke selvom saldoen bliver udbetalt.   
Du kan have tre aktive boxe på samme tid.   
Vær opmærksom på, at overførsel af penge fra en box påvirker din egen private beløbsgrænse i MobilePay. 

Til udlandet (Finland og Norge):
Vi har forskellige beløbsgrænser for hvert land. Beløbsgrænserne herunder dækker over den totale sum af penge, du kan sende og modtage i MobilePay-appen på tværs af landegrænserne*.

I løbet af 7 dage:
Danmark: 30.000 DKK
Norge: 50.000 NOK
Finland: 4.500 EUR

I løbet af 365 dage:
Danmark: 150.000 DKK
Norge: 250.000 NOK
Finland: 20.000 EUR

*NB: Overførsler på tværs af landegrænser er adskilt fra de indenlandske person-til-person grænser og tæller derfor ikke med i den årlige beløbsgrænse på 300.000 kr. der er nævnt øverst på siden.

 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.