Betingelser for MobilePay

Din MobilePay har ændret sig

I kælderen under MobilePay har vi arbejdet på at bygge din fremtidige nye MobilePay-app. Skridt for skridt er vi kommet tættere på, og nu kan du selv opleve nogle af ændringerne i din app. Ændringerne gør MobilePay-appen mere sikker og gælder fra den 12. marts 2024, hvor vi har introduceret MobilePay i en ny og fin indpakning.

Ændringerne er:

1. Dit fulde juridiske navn vil blive vist til andre brugere og udvalgte virksomheder, når du bruger MobilePay.

2. Du kan blokere andre brugere fra at overføre penge til dig og sende dig beskeder.

3. Du kan kun være aktiv på MobilePay én enhed ad gangen.

Andre ændringer omfatter:

4. Hvis du ændrer dit telefonnummer, skal du slette din profil og registrere dig som ny bruger.

5. Funktionen "Medlemskaber" er ikke længere tilgængelig.

6. Gaveområdet forsvinder i en periode, så det ikke vil være muligt at købe gavekort. Du har stadig adgang til gavekort, som du har  modtaget. Du kan ikke længere planlægge gaver og bruge indløsningskode.

7. Når du ringer til MobilePay for at spærre din aftale uden for normal åbningstid, vil du tale med en engelsktalende rådgiver.

8. Vi har gjort betingelserne kortere og mere enkle.

Når det er sagt, så lover vi dig, at vi har flere spændende funktioner at vise dig med den nye MobilePay. Hvis du ikke vil være omfattet af de nye betingelser, skulle du give os besked inden de trådte i kraft den 12. marts 2024. Hørte vi ikke fra dig, betragtede vi det som din accept af ændringerne.

Betingelser for privatbrugere

Betingelser for MobilePay

Læs betingelser (Dansk)
Read terms and conditions (English)

Læs tidligere betingelser for MobilePay

Tidligere betingelser

Priser for forbrugere

Læs priser for MobilePay-løsninger til private (PDF)

Send penge med MobilePay