Gør dét med penge nemt

Du kender pling-pling-pling lyden, når der tikker penge ind. For der er god sandsynlighed for, at du er en af vores 4,3 mio. brugere. Brug MobilePay fra alt til shopping til regninger. Vi har også en smart idé til styre fælleskassen. Det er MobilePay Box. Du kan også sende pengegaver (pakket pænt ind) og gavekort med MobilePay.

Smiling girl laying in the grass.

Gør dét med penge nemt

Du kender pling-pling-pling lyden, når der tikker penge ind. For der er god sandsynlighed for, at du er en af vores 4,3 mio. brugere. Brug MobilePay fra alt til shopping til regninger. Vi har også en smart idé til styre fælleskassen. Det er MobilePay Box. Du kan også sende pengegaver (pakket pænt ind) og gavekort med MobilePay.

Giv gaver med MobilePay

Der er altid noget af fejre. Om det er søndagen på langs eller den runde fødselsdag. Hverdagsgaven til den store kærlighed eller gavekortet til den der har alt. Vi har samlet et gaveunivers i din app. Alt sammen nemt at give - sjovt at få.

Din tur til at være kassemester?

Nu er det nemt at tage ansvar. Brug MobilePay Box til fælleskassen, så er det ingen sag at holde styr på indbetalingerne.

Preview billede til film om MobilePay Box - bødekasse

Tilknyt dine konti til MobilePay

Avisabonnementet, regningen fra forsikringsselskabet eller dén fra reparation af bilen. Ingen dage er ens – det er dine udgifter heller ikke.

Nu kan du tilføje dine konti, fx din budget- eller opsparingskonto, som MobilePay kan trække pengene fra, når du betaler dine regninger med MobilePay eller har knyttet MobilePay til en betalingsaftale.

Har du brug for hjælp?

Din sikkerhed

Hvor der findes penge, findes der svindlere - desværre. Men hvis du kender faldgruberne, er det ikke så svært at lure, hvornår du står overfor et svindelnummer.

Få gode råd til, hvordan du undgår svindel og misbrug af din MobilePay.

Two women having coffee and working on a computer together
People having a joyful party. They are around a kitchen table that has gifts on it.Brug MobilePay til betaling i enhver betalingssituation

MobilePay er en app til alle slags betalinger

Med MobilePay kan du overføre penge til andre MobilePay-brugere, ligeså nemt som at sende en sms. Du skal bare indtaste et beløb og vælge modtager fra dine kontakter eller indtaste et mobilnummer og så swipe for at sende pengene afsted. Du kan også anmode folk om penge, de skylder dig, eller dele et beløb. I appens aktivitetsliste kan du se de penge, du har modtaget, anmodet om og sendt med MobilePay. 

Betal med MobilePay i forretninger eller online

Du kan også bruge MobilePay til at betale på caféer og i butikker, via butikkens MobilePay-nummer, ligesom når du sender penge til en ven. Eller du kan betale via QR-koder i butikker. Alt sammen nemt og enkelt. Når du handler online kan du også bruge MobilePay. Så slipper du for at indtaste kortoplysninger og for at dele dine kortoplysninger med tredjeparter, hver gang du skal handle i webshops. Du godkender købet med ét swipe i MobilePay, ligesom dine kortoplysninger heller ikke forlader appen. Og der er ingen beløbsgrænser, når du betaler online med MobilePay.

Betal dine abonnementer med MobilePay

I appens menupunkt, finder du ’abonnementsbetalinger’, og herunder alle de abonnementer du kan vælge at betale med MobilePay. Du behøver ikke indtaste kortoplysninger, for de er allerede i MobilePay. For at forbinde din MobilePay til et abonnement skal du bare swipe én gang og fremover bliver abonnementsbetalingen trukket automatisk. Du har det fulde overblik over de eksisterende og kommende abonnementsbetalinger i appen, og du kan altid ændre betalingskort.  

Betal dine fakturaer og regninger med MobilePay

Når du betaler din faktura med mobilen får slipper du for at taste lange numre ind i din netbank. Virksomheden sender din regning direkte til dig i MobilePay, hvor du kan se hele regningen. Du skal bare oplyse dit navn og mobilnummer til virksomheden, og du får en push-besked, når regningen er klar. Du godkender og betaler med et swipe, ligesom du er vant til i MobilePay. I din aktivitetsliste kan du se dine ubetalte og betalte regninger.