Falck giver kunder mulighed for at betale med MobilePay

14. april 2016​.​

Falck giver kunder mulighed for at betale med MobilePay

Nødstedte bilister får nu mulighed for at få professionel hjælp ved vejsiden, selv hvis ikke de har kreditkort eller kontanter ved hånden. Falck lancerer betaling via MobilePay.

​​​
​​Når uheldet er ude. Falck lancerer betaling via MobilePay - Foto: PR
Uheld kommer som bekendt sjældent belejligt. Det ved enhver bilist, der har oplevet at få sin rejse forstyrret af motorstop, punkteringer eller et svigtende bilbatteri. Derfor lancerer Falck nu muligheden for at betale for autoassistance via MobilePay, så kunderne kan komme endnu hurtigere videre igen.

”Falck-redderne møder danskerne, når de har brug for hjælp. Den hjælp forsøger vi at yde så hurtigt og så effektivt som muligt, og derfor er vi glade for, at vi nu også kan gøre betalingen så let som mulig. Det mindsker besværet for vores kunder, så vi hurtigere kan få vendt en skidt situation til noget godt”, siger autochef i Falck, Morten Svith Rosenlund.

Falck-abonnenter vil naturligvis fortsat modtage dækning som hidtil, men med implementeringen af MobilePay har Falck nu endnu bedre mulighed for at hjælpe de kunder, der af forskellige årsager strander i vejsiden.


Når uheldet er ude Falck lancerer betaling via MobilePay - Foto: PR

MobilePay indgår som betalingsform på lige fod med andre muligheder, således at kunden med et enkelt tryk på telefonen kan afregne køb af startbatteri, motorolie, tanktømning eller andre services fra Falck, påpeger Morten Svith Rosenlund.

 ”Derved får de kunder, der foretrækker den mobile løsning, naturligvis også en ekstra mulighed og en øget oplevelse af service fra vores reddere”, siger han.

MobilePay blev lanceret i 2013 og er i dag den førende danske løsning til betaling via telefon, idet app’en findes på over 2,9 mio. danskeres smartphones.

Chef for MobilePay Mark Majgaard Wraa-Hansen glæder sig over aftalen med Falck.

”For begge virksomheder handler samarbejdet om at forbedre kundens oplevelse. MobilePay gør det nemmere for Falck at hjælpe nødstedte bilister hurtigt videre, når de har brug for hjælp”, siger Mark Majgaard Wraa-Hansen.
 

Fakta om MobilePay

  • Mere end ‌2,9 millioner danskere bruger MobilePay.
  • To tredjedele af brugerne er ikke kunder i Danske Bank.
  • Mere end ‌‌24.000 butikker modtager betaling via MobilePay fordelt på vores forskellige erhvervsløsninger.
  • Der kan betales online med MobilePay i mere end 3.400‌ danske netbutikker.
  • På et år gennemføres mere end 90 millioner transaktioner med MobilePay.