4. marts 2024

WeShare-funktion klar i MobilePay fra næste uge

Hvis du har savnet WeShare, er der gode nyheder. Fra næste uge kan du igen nemt dele udgifter i en gruppe – denne gang direkte i appen under ‘Del udgifter.’ Den nye funktion gør det nemt at holde regnskab på f.eks. hytteture og udlandsrejser. MobilePay-appen relanceres samtidig som led i fusionen med norske Vipps.

WeShare er tilbage i mobilepay billede

Efter over et års intenst forarbejde er Vipps MobilePay snart på plads med en ny fælles app og teknisk platform. Målet er en førende nordisk wallet. 
Udgangspunktet er den norske Vipps-app, som i januar var afsættet for en relancering af MobilePay i Finland til 2,5 millioner finske MobilePay-brugere. Tirsdag i næste uge rulles den nye app ud i Danmark. 

Del udgifter direkte i MobilePay 

En attraktiv ny service i MobilePay-appen vil fremfor kunne findes under ’Del udgifter.’ Den giver 4,5 millioner danske brugere en meget savnet grupperegnskabsfunktion tilbage. Appen WeShare blev nemlig lukket 1. februar sidste år, fordi MobilePay kunne forudse store investeringer i at holde den i topform sikkerhedsmæssigt og kvalitetsmæssigt. 

”Med næste uges relancering af MobilePay i Danmark vil WeShare vende tilbage, så danskerne supernemt kan afregne med hinanden på hytteture, rejser i udlandet og andre kollektive gøremål,” siger Anette Bøje, dansk landechef for Vipps MobilePay: 

”Den nye funktion rummer de nødvendige basis-elementer, men vil over tid blive forbedret med nye features. Fra start er den integreret i MobilePay-appen, så man ikke behøver downloade og håndtere endnu en app. Derfor tror vi, at danskerne kommer til at tage mod den nye funktion med stor gensynsglæde.” 
Vipps MobilePay management
Med næste uges relancering af MobilePay i Danmark vil WeShare vende tilbage, så danskerne supernemt kan afregne med hinanden på hytteture, rejser i udlandet og andre kollektive gøremål.

Anette Bøje, dansk landechef for Vipps MobilePay

Fortsat MobilePay i velkendte blå farver 

Den nye MobilePay-app vil fortsat være branded med de blå farver i Danmark og Finland - og som Vipps i orange klæder i Norge. Det velkendte MobilePay-swipe vil også være intakt. Bortset fra det, vil funktioner og produkter være fælles for de over 11 millioner brugere og 400.000 betalingssteder. MobilePay vil fra næste uge orientere alle sine danske brugere i detaljer om skiftet til den nye app. MobilePay forbereder samtidig grundig hjælp gennem digitale kanaler og MobilePays telefonsupport for de brugere, som har behov for det.