Få MobilePay direkte i din virksomheds app

26. juni 2015​

Få MobilePay direkte i din virksomheds app

Med AppSwitch bliver det nu muligt at betale med MobilePay -direkte i virksomhedens app.

​​Med AppSwitch bliver det nu muligt at betale med MobilePay -direkte i virksomhedens app

Fremover kan virksomheder tilbyde deres kunder en nem og hurtig betaling, når kunder handler i virksomhedens app.
 
Når kunden skal betale for sin vare i appen, kan MobilePay vælges som betalingsform på samme måde, som man vælger sit betalingskort. Når MobilePay vælges, skiftes der automatisk over til MobilePay. Her godkendes betalingen, og der skiftes automatisk tilbage igen til virksomhedens app.
 
Fordele ved AppSwitch
AppSwitch gør det muligt for virksomheder at tilbyde mere end 2,3 millioner registrerede MobilePay brugere en velkendt og sikker betalingsform. Desuden slipper kunderne for at indtaste kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode, som de skal ved køb med betalingskort.
 
Mere end hver tredje frimærke betalt via AppSwitch
Post Danmark har succes med løsningen. Hver uge køber danskerne mange tusinde frimærker gennem deres app. Her betales 40 procent af de digitale frimærker i dag med MobilePay AppSwitch.
"Som med alt andet indenfor MobilePay-universet gælder det om at forfølge og dyrke den gode kundeoplevelse. En glidende og hurtig overgang fra køb af produkt til den velkendte betaling i MobilePay motiverer kunden og øger dermed også salget for virksomheden," siger Mark Wraa-Hansen, chef for Danske Banks MobilePay-organisation.
 

​Med MobilePay AppSwitch kan du tilbyde nemmere og hurtigere betaling for dine kunder, når de køber varer eller serviceydelser i din app.

  • Nemt for dine kunder – de slipper for at taste kortoplysninger
  • Flere gennemfører købet – kunderne har oftere telefonen ved hånden end kortet
  • Velkendt og tryg betalingsmulighed