MobilePay til Indsamling

Billede, der viser en betaling med MobilePay til organisationer.

Hvorfor vælge MobilePay?

Modtag gebyrfrit donationer til din organisation.

I betaler ikke gebyrer med MobilePay MyShop, hvis I indsamler til velgørende formål, er på Skattestyrelsens liste og opfylder Indsamlingslovens krav. MobilePay MyShop er også gebyrfrit for patientforeninger. Læs mere her på siden.

 • Med MobilePay kan alle støtte din gode sag, også selvom de ikke har kontanter på sig.

 • Få et MyShop-nummer og opret selv nye numre til forskellige indsamlingsområder.

 • Kom hurtigt i gang og få automatisk de donerede beløb overført til din organisations konto.

Andre med MobilePay

Så nemt donerer brugerne penge med MobilePay

 • Åbn MobilePay

 • Indtast beløbet

 • Indtast et MyShop-nummer på indsamlingsbøssen

 • Godkend donationen med et swipe

Pris

0 kr. pr transaktion

Oprettelse (momsfri)

999,00 kr.

MobilePay MyShop er gebyrfrit, hvis I indsamler til velgørende formål, er på Skattestyrelsens liste og opfylder Indsamlingslovens krav. MyShop er også gebyrfrit for patientforeninger.

Læs mere om kriterierne

  BIllede til indsamling

  Bestil MobilePay til din organisation

  Regler for transaktions- og abonnementsfritagelse for velgørende organisationer

  Velgørende organisationer, som benytter MyShop, tilbydes i særlige tilfælde transaktions- og abonnementsfritagelse. Kravene er:

  • Organisationen skal være på Skats liste LL§8A (ligningsloven) og samtidig have som et af sine væsentlige formål at samle ind til velgørende aktiviteter, typisk rettet mod at hjælpe mennesker i udsatte livssituationer eller egentlig nød.
  • Organisationen skal donere de indsamlede midler udenfor egen organisations kreds og medlemmer.
  • Organisationen skal kunne dokumentere indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet, med mindre at Indsamlingsnævnet skønner, at det er unødvendigt.
  • Yderen må ikke få nogen modydelse til gengæld for støtten. Varehandel er med andre ord ikke omfattet. Der skal typisk være tale om indsamlinger svarende til den klassiske raslebøsse.

  Ud over dette er patientforeninger også berettiget til transaktions- og abonnementsfritagelse, hvis de opfylder følgende krav:

  • Patientforeningen har til formål at støtte patienter, der har en bestemt lidelse eller sygdom. Hvis en patientforening derimod har til formål at støtte én bestemt person eller en gruppe af navngivne personer, så er patientforeningen ikke berettiget til transaktions- og abonnementsfritagelse.
  • Patientforeningen skal kunne dokumentere indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet, med mindre at Indsamlingsnævnet skønner, at det er unødvendigt.
  • Brugen af MobilePay MyShop skal tjene patientforeningens hovedformål.

  I forbindelse med en præcisering af transaktions- og abonnementsfritagelse har MobilePay etableret en overgangsordning: Foreninger og organisationer, som oprindeligt blev etableret med transaktions- og abonnementsfritagelse under andre vilkår end ovenstående, vil frem til 31. december 2020 fortsat være fritaget. Herefter skal de opfylde ovenstående betingelser for at bibeholde deres fritagelse.
   
  Kontakt MobilePay Erhverv her og hør om vilkårene samt muligheden for transaktions- og abonnementsfritagelse.

  Marketing-
  materialer

  Find logoer, designguides, plakater og andre marketingmaterialer her.

  MobilePay - hent materialer og information

  MobilePay MyShop er en nem måde at betale og modtage donationer til indsamlinger

  MobilePay MyShop er vores mest simple MobilePay-løsning til erhverv og velgørende organisationer. Det er en mobilbetalingsløsning, der gør det nemt at modtage donationer, også selvom folk ikke har kontanter på sig. Betalingen sker via et MyShop-nummer. 

  Kræver ingen SIM-kort

  Med MobilePay til din velgørende organisation bliver det nemt både at modtage og håndtere mobildonationer. Du opretter dig online, og så er du klar til at modtage betaling kort tid efter. Når du opretter dig, får du et MyShop-nummer, som du modtager donationerne på. Nummeret er ikke knyttet til en telefon eller et SIM-kort. Har du flere indsamlingsområder eller butikker, kan du oprette alle de numre, du har brug for. Hvis du har en butik, og du har en mobil i butikken, kan du også vælge at bruge MobilePay MyShop-appen som terminal. Så kan du modtage kontaktløs mobilbetaling uden at investere i dyre terminaler.

  Du kan downloade MyShop-appen i Google Play eller AppStore. Med appen får du fuldt overblik over dine donationer.

  Nem administration

  Du får også adgang til MobilePay-portalen, hvorfra du kan få overblik over alle dine MobilePay-donationer. Via portalen kan du selv oprette nye betalingssteder, og på mobilepay.dk kan du også skabe dine egne QR-koder, som du kan bruge til indsamlinger eller hænge op i din butik. Dine donationer med MobilePay MyShop bliver automatisk overført til din bankkonto, uanset hvor du har konto.