Opkræv huslejen med et swipe

MobilePay og BoligPortal har teamet op for at gøre huslejebetalinger til en nem sag. Både for både lejere og udlejere. Tilmelding og betaling sker intuitivt med ét swipe i MobilePay.

Gør det nemt at betale huslejen

Vælg MobilePay som betaling, når du opkræver huslejen fra dine lejere. Så tilbyder du en enkel og moderne betalingsmetode, lejeren genkender fra sin MobilePay-app.

Fra dit overblik på BoligPortal.dk sender du en notifikation ud til din lejer – som swiper godkend i sin MobilePay. Mere behøver du ikke at gøre.

For med swipet er lejeren både tilmeldt og bundet op på betaling af huslejen fremadrettet – helt automatisk. Og pengene går direkte fra deres bankkonto til din. 

Det vil jeg gerne, tænker du. Men hvad skal jeg gøre? 

Følg lejernes betalinger i realtid. Så du hurtigt kan reagere, hvis en betaling bliver afvist.

Betal nemt med MobilePay via BoigPortalen

Kom i gang med MobilePay

For at få MobilePay Subscriptions til opkrævning af husleje, skal du gøre to ting. Først skal du oprette dig som MobilePay Subscriptions kunde. Bagefter skal du i gang med en integration med BoligPortal  – men bare rolig, det har de helt styr på.

Tag kontakt og kom i gang allerede i dag.

Betal nemt med MobilePay via BoigPortalen

Kom i gang med MobilePay gennem BoligPortal

Kontakt os i dag

For, at vi kan kontakte dig pr. telefon eller e-mail med info om og markedsføring af MobilePay Subscriptions, skal vi bruge dine kontaktoplysninger. Vi gemmer dine oplysninger i to måneder, hvorefter de bliver slettet fra vores systemer. Træk dit samtykke tilbage ved fx at skrive til sales@mobilepay.dk

 

Læs mere om, hvordan vi behandler de oplysninger, vi har om dig.

Buildings in colors.

Èn samlet platform til udlejere og lejere

Med BoligPortal får du som udlejer én samlet platform, hvor fra du kan administrere alt det, du har brug for. Finde nye lejere, oprette og underskrive lejekontrakter, foretage flyttesyn, håndtere husleje og administrere dine lejemål. Du får samtidig hjælp til at håndtere restance, engangsbetalinger og meget mere.

 

Med MobilePay Subscriptions bliver det nemt at fikse den gentagende betaling. Med ét swipe har lejeren tilmeldt sig og betaler automatisk huslejen fremadrettet med MobilePay. 

  • Få et samlet overblik over husleje på tværs af lejemål - ét sted

  • Se restance og omsætning på få sekunder

  • Regulér dine lejere uden at de skal acceptere en ny betalingsaftale

Couple painting their new apartment.
BoligPortal og MobilePay gør huslejehåndtering nemt