MobilePay Box

Over 3 millioner bruger MobilePay Box. Det er meget, meget nemt.

Skal du stå for indsamlingen?

Opret en Box i din MobilePay-app på et øjeblik, og begynd at få indbetalinger med det samme. MobilePay Box er en digital fælleskasse, som holder fælles penge adskilt fra dine egne, så pengeindsamlingen bliver overskuelig og lige til.

Og får du brug for at dele overblikket? Så kan det klares med en kigge-adgang.

Hvad koster MobilePay Box?

MobilePay Box koster 19 kroner for hver 1.000 kroner, der bliver samlet ind. Dette trækkes automatisk fra beløbet i din Box, når det når 1.000, 2.000, osv. Den, der oprettede Boxen, betaler intet ekstra for tjenesten.

Del overblikket i din Box ved at give kigge-adgang

Sådan fungerer Box

Når du har oprettet en Box i din MobilePay-app, vil den få sit eget ID. Det kan du se i højre hjørne, når du trykker på din Box. Det er det nummer, du kan sende penge til. Lige så nemt, som når du betaler til en ven eller en butik. Når du bestyrer en Box, kan du også trykke på Anmod, hvor du får tre måder du kan få indbetalinger på.

Del dit Box-nummer med dem, du vil samle penge ind fra. Du finder det til højre, når du trykker på din Box.Du kan dele et unikt link med dem, der vil bidrage til din Box. Du finder det under Anmod til venstre, når du åbner din Box.


Der findes også en unik QR-kode til din Box, som du kan dele digitalt eller gemme som et billede og printe ud. Du finder den under Anmod til venstre, når du åbner din Box.Har du spørgsmål?