Kan jeg vælge en konto som primær

Nej, det skyldes, at dine konti i første omgang alene kan bruges til faste betalinger og regninger.

Du kan nemt ændre, hvilket kort eller hvilken konto du skal bruge, når du skal betale i MobilePay-appen, du skal bare klikke på feltet lige under kommentarfeltet, inden du godkender betalingen. Sæt hak ved det kort eller den konto, du vil bruge, og godkend betalingen.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Opsætning