Hvordan kommer jeg i gang med MobilePay?

Du starter med at downloade MobilePay-appen til din smartphone eller din tablet.
Du kan downloade appen i App Store til iPhone og iPad og i Google Play Store til Android.

Sådan gør du

• Åbn MobilePay-appen og vælg ’Opret ny bruger'
  • Indtast dit danske mobilnummer
  • Indtast dit fulde navn (som det står på dit gule sygesikringsbevis) og CPR-nummer
  • Indtast din e-mail
  • Indtast oplysninger om dit betalingskort
  • Indtast dit kontonummer
  • Vælg en firecifret personlig kode (det er vigtigt, at du vælger en helt unik kode, som ingen andre kender)
  • Bekræft din firecifrede kode
  • Du er nu klar til at bruge MobilePay

Vil du senere bruge MobilePay fra en ny mobil, skal du downloade appen igen, vælge 'Log på (eksisterende bruger)' og herefter bekræfte med den aktiveringskode, du modtager via SMS. Dette gælder også, hvis du ved en fejl er kommet til at slette MobilePay-appen.
Der kan være forsinkelse på modtagelsen af SMS'en. Får du ikke en SMS, så kontakt support på 45 144 447.

Bemærk, at MobilePay kun virker med danske mobilnumre.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Opsætning