Hvordan tilføjer jeg en konto til MobilePay?

Du kan tilføje en konto til MobilePay og bruge den til både at modtage penge og sende penge fra. Det kræver dog, at din bank er en af vores partnerbanker.

1. Log på MobilePay
2. Tryk på ‘Profil’ nederst i højre hjørne
3. Vælg 'Kort og konti' i menuen
4. Vælg ‘Tilføj konto’
5. Indtast dit registerings- og kontonummer og tryk på ‘Tilføj’
6. Giv din konto et navn, fx ‘Lønkonto’
7. Marker kontoen som en modtagende konto, hvis du vil modtage penge på den konto, du har tilføjet.

Hvis du skifter bank, skal du opdatere appen med dit nye kontonummer. Hvis der bliver udbetalt penge til dig, vil de blive lande på den konto, du har valgt at modtage penge på – forudsat at kontoen er aktiv.