Har du modtaget en notifikation fra MobilePay?

Mange Android-brugere har modtaget en notifikation med teksten "The message" fra MobilePay. Den er harmløs og skyldes en fejl fra vores side. Du skal bare ignorere den.

Det har medført tekniske problemer i MobilePay-appen, som nu er løst.

Eksporter FAQ

Hvad koster MobilePay?

Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.