Hvad betyder det, at jeg som MobilePay-bruger kan tilføje en konto i MobilePay?

Det betyder, at du nu kan du tilføje din konto direkte i MobilePay, også selvom du ikke har et kort tilknyttet kontoen.

Du kan tilføje op til 10 kort og konti, fx din budget- eller opsparingskonto, som du kan bruge til dine faste betalinger eller til at betale dine regninger i MobilePay. Du tilføjer nemt en eller flere konti i MobilePay-appen under menupunktet ‘Konti & kort’.

Se hvilke banker der gør det muligt at tilføje din konto til MobilePay