Hvordan fungerer Regninger og faste betalinger?

Hvilke systemkrav er der til brug af Regninger og faste betalinger? 
Sådan får du dit system at tale sammen med Regninger og faste betalinger: 
Du kan vælge selv at integrere vores API i dit IT-system
Eller du kan få hjælp fra en partner 
Alternativt kan du aktivere den ved hjælp af et plugin til din hjemmeside
 
Hvordan laver jeg en tilbagebetaling med Regninger og faste betalinger? 
Der kan foretages refundering i forbindelse med transaktioner, som er gennemført inden for de seneste 364 dage. Fristen på 364 dage gælder kun for transaktioner, der er foretaget efter lanceringen af Nordic Wallet. Hvad angår transaktioner, der er foretaget før lanceringen af Nordic Wallet, er fristen 90 dage.  
Du kan lave tilbagebetalinger ved hjælp af Recurring Payment API’et. Du kan lave en tilbagebetaling i forbindelse med transaktioner, der er gennemført inden for de sidste 364 dage. Fristen på 364 dage gælder kun for transaktioner, der er blevet foretaget efter overgangen til den nye platform – dvs. efter den 12. marts. For transaktioner før denne dato gælder en frist på 90 dage.  
Det tilbagebetalte beløb vil blive trukket fra din næste afregning. Hvis din næste afregning er negativ på grund af en tilbagebetaling, og dit salgssted ikke modtager andre betalinger, vil du modtage en regning på det beløb, du skylder.
 

Andre spørgsmål om Betaling online

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.