Hvad er ePayment API’et?

ePayment API'et er et ny API, der erstatter det gamle App Payments API. Det nye ePayment API understøtter flere forskellige brugerflows og er oplagt til mange forskellige betalingssituationer som: 

  • Onlinebetalinger (fjernsalg) 
  • Betaling i butikken (når kunden er fysisk til stede) 
  • Betalinger, der påbegyndes på kundens telefon eller en anden enhed (herunder sælgerens enhed) 
  • Betalinger med QR-kode (du kan finde de understøttede API’er her)

Læs mere om ePayment API’et i den tekniske dokumentation.

 

Oplysninger om betalinger og konti 
Du kan finde flere oplysninger om betalinger og afregninger på erhvervsportalen, hvor du kan se mere om dine transaktioner, salgssteder og downloade dine udbetalingsrapporter. Derudover har du mulighed for at modtage daglige eller månedlige transaktionsrapporter på mail.  

Afregninger genereres dagligt – forudsat at der er en positiv saldo. Hvis den daglige saldo går i nul (fx hvis der ikke har været nogen betalinger) eller hvis den er negativ (fx på grund af tilbagebetalinger), bliver der ikke genereret nogen afregning, før saldoen igen er i plus. Det betyder, at afregningsrapporter i nogle tilfælde vil indeholde betalinger fra flere dage. 

Hvis der ikke foretages betalinger på bestemte datoer, vil der ikke blive lavet afregningsrapporter for de pågældende dage. I de tilfælde vil hverken afregningsfilerne eller mapperne med afregningsfiler blive oprettet.

Vigtigt! Hvis en forhandler har udstedt tilbagebetaling for et beløb, der overstiger den samlede sum af alle betalinger, og det resulterer i en negativ saldo, vil der ikke blive lavet afregningsrapporter. Vi dækker midlertidigt den negative saldo, men hvis saldoen fortsætter med at være i minus, sender vi en faktura til forhandleren for at nulstille saldoen. 

Sammenfatning af afregningsrapporter: 

  • Daglige rapporter: Tilgængelig hver dag senest klokken 12.00 
  • Ugentlige rapporter: Genereres om mandagen – senest klokken 12.00. 
  • Månedlige rapporter: Genereres senest klokken 12.00 den første dag i hver måned 
 

Andre spørgsmål om Betaling online

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.