Beløbsgrænser i MobilePay

Dine beløbsgrænser afhænger af, hvilke produkter du bruger, og hvordan du er identificeret i MobilePay. Der er to forskellige niveauer:  

 • MitID
 • Billedlegitimation

Der findes både en daglig og en årlig grænse for, hvor mange penge du kan overføre. Jo bedre du er identificeret, desto flere penge kan du overføre.
Tjek og forhøj din beløbsgrænse i appen

Tjek din nuværende årlige beløbsgrænse i appen under ’Menu’ – ’Indstillinger’ (tandhjulet). Her vil du også have mulighed for at forhøje beløbsgrænsen, medmindre du allerede har den højest mulige grænse.

Din årlige beløbsgrænse nulstilles automatisk hvert år den 1. januar.

Bemærk, at når du hæver dit identifikationsniveau og dermed din beløbsgrænse, kan du ikke sænke den igen.

Mere om de to niveauer af identifikation

MitID

 • Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay i butikker for 15.000 kr. om dagen.
 • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
 • Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker.

Billedlegitimation (fuldt identificeret)

 • Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay i butikker for 15.000 kr. om dagen.
 • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
 • Du kan maksimalt sende og modtage op til 300.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker.
 • Billedlegitimation giver dig den højest mulige beløbsgrænse.

Den 2. oktober 2023 kommer der én samlet beløbsgrænse for betaling til butikker

Vi forenkler vores beløbsgrænse, så du kan betale højere enkeltbeløb via MobilePay. Efter den 2. oktober har du nemlig kun én samlet beløbsgrænse:

 • Du kan bruge op til 300.000 kroner om måneden til køb i butikker, regninger og faste betalingsaftaler via MobilePay. Betalinger til webshops tæller ikke med her – der er det fortsat grænsen for dit betalingskort, der gælder. Grænsen for, hvor meget du kan overføre til privatpersoner, er den samme.

De gamle beløbsgrænser, der gælder til og med den 1. oktober, er delt i to og ser sådan her ud:

 • 15.000 kroner om dagen for betalinger til butikker
 • 60.000 kroner om måneden for faste betalingsaftaler

Andre beløbsgrænser 

Når du handler på nettet

Når du betaler med dit kort via MobilePay i online-butikker, er der ingen beløbsgrænser, hverken daglige eller årlige - uanset hvordan du er identificeret.

MobilePay Box

De samlede indbetalinger i din MobilePay Box kan maksimalt være på i alt 30.000 kr. årligt. Du kan dog godt have op til tre MobilePay Box på samme tid.

MobilePay Pengegaver

Du kan maksimalt modtage pengegaver for 30.000 kr. om året. Og du kan maksimalt have 30.000 kr. stående i pengegaver. Ligesom du maksimalt kan give pengegaver for et samlet beløb på 30.000 kr. 

Betalingsaftaler

Hvis du er identificeret med MitID eller billedlegitimation, er din månedlige beløbsgrænse for betalingsaftaler 60.000 kr.. Hvis alle opkrævninger falder på den samme dag og overskrider den normale beløbsgrænse på 15.000 kr., kan du dermed godt betale alle opkrævninger samtidig, så længe det samlede beløb ikke kommer over 60.000 kr. på en måned. 

Regninger

Du kan betale en enkeltstående faktura, der svarer til din daglige beløbsgrænse. Hvis du er registreret med MitID eller billedlegitimation i MobilePay-appen, betyder det, at du kan betale op til 15.000 kr.