Hvordan er sikkerheden i MobilePay?

Dine konto- og kortoplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via den kode, du bruger til at logge på MobilePay. Alle overførsler bliver logget i vores system. Det betyder, at vi kan gribe ind og lukke MobilePay-profiler, hvis vi ser mistænkelige overførsler.

Gode råd om sikkerhed

Når du har MobilePay, bør du passe ligeså godt på din mobil, som du passer på dine kreditkort og kontanter. Se, hvordan du selv kan øge sikkerheden:

  • Pas på, at andre ikke får kendskab til din kode - oplys den heller ikke til nogen.
  • Hav altid en låsekode på din mobiltelefon.
  • Kontrollér altid modtagers navn og nummer i MobilePay, før du swiper ’Send penge’. Dette er for at sikre, at du ikke har tastet forkert mobilnummer eller valgt en forkert kontakt fra din kontaktliste.
  • Overfør kun til modtagere, du har tillid til. Det gælder især, hvis du betaler for en vare uden samtidig at få den udleveret, fx på DBA.dk.
  • Kontrollér dine overførsler. Under ’Aktiviteter’ i MobilePay kan du se, om en overførsel er gennemført. Fremgår den ikke af aktivitetslisten, har den ikke fundet sted.
  • MobilePay er som kontanter. Betragt en MobilePay-betaling, som om du giver penge i hånden på modtageren. Du kan ikke trække pengene tilbage, når de først er overført.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Generelt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.