Hvordan får jeg regninger fra en virksomhed eller det offentlige i MobilePay?

Virksomheden eller det offentlige (fx kommuner) kan sende regninger til dig direkte i MobilePay-appen, hvis du har givet lov til det.

Husk , at du også skal sørge for, at du har slået 'Modtag regninger' til i MobilePay-appen.

Sådan gør du:

• Åbn MobilePay
  • Klik på din profil (øverst i venstre hjørne)
  • Vælg indstillinger (tandhjulet)
  • Tryk på  'Regninger og betalingsaftaler'
  • Slå 'Modtag regninger' til
Hvis du ikke har givet virksomheden eller det offentlige lov til at sende regningen direkte til dig, vil du modtage et betalingslink. Når du klikker på det, vil MobilePay-appen åbne, og regningen bliver vist, så du kan betale den med et swipe.

tillad-meddelelser-iphone

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Betal regninger