Hvordan ændrer jeg afregningen for min virksomheds MobilePay-transkationer til månedlig afregning?

Hvis du ønsker at betale pr. måned frem for pr. dag for MobilePay-transaktionerne i din virksomhed, skal du ændre betalingen til månedlig betaling på MobilePay-portalen og herefter tilmelde dig Leverandørservice.

Sådan ændrer du din betaling på MobilePay-portalen:

• Log ind på MobilePay-portalen.
  • Klik på 'Indstillinger'.
  • Klik på 'Gebyrer'.
  • Klik på 'Skift betalingsform'.
  • Sæt hak ved 'Månedlig betaling' i stedet for 'Daglig betaling'.
  • Husk at trykke 'Gem'.

Du tilmelder dig her via LeverandørService online tilmelding.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakturering