Hvordan får jeg MobilePay MyShop i min virksomhed?

Det er nemt og enkelt at oprette MobilePay MyShop til din virksomhed:

• Opret log-in til MobilePay-portalen (husk dine login oplysninger - det bliver dit fremtidige login)
  • Indtast virksomhedsinformation og kontaktperson
  • Vælg MyShop som produkt
  • Opret det første betalingssted og vælg den konto som pengene skal gå til (når dit første MyShop-nummer er klar, kan du altid oprette flere)
  • Accepter betingelserne - så er du klar

Vi tjekker op på at om oprettelsen er udfyldt korrekt. Du hører fra os hvis der mangler noget eller vi har spørgsmål.

Se videoen "Sådan opretter du din virksomhed i MobilePay MyShop" lige her: