Eksporter FAQ

Hvor kan jeg se de gebyrer, jeg har betalt?

Hvis du ikke har valgt månedlig fakturering, kan du se de samlede gebyrer for en bestemt periode under 'Overførsler' på MobilePay-portalen.
  • Log på MobilePay-portalen
  • Klik på 'Overførsler' i venstremenuen
  • Vælg den periode, du vil have vist
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Generelt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.