MobilePay Gaver

Overrask dem, du holder af med en gave fra MobilePay – og skriv en sød hilsen de vil huske.

Send gaver med ét enkelt swipe

Vi har samlet et univers af forskellige gaver i appen. Find alt fra gavekort til Matas, Zalando eller Tivoli til hverdagsgaver som en kaffe eller en crossaint fra 7-Eleven. Fisk mobilen op af lommen og find ’Gaver’ i menuen i MobilePay-appen.

Og så er der pengegaver. Med en pengegave kan du pakke din gave kreativt ind – vælg mellem flere slags animationer. Det er helt enkelt: Vælg beløb, indpakning, skriv din hilsen og swipe. Voilá, så er gaven fikset.

Giv en gave med en gavekode

Det er ikke længere muligt at oprette gavekoder i MobilePay appen. Hvis du har modtaget en gavekode, vil du dog stadig kunne indløse den i appen.

Se mere om gavekoder

Giv en tidsindstillet gave

Det er ikke længere muligt at give en tidsindstillet gave.Har du fået et gavekort eller en hverdagsgave?

Indløs gaven når det passer dig – du finder dine gavekort og hverdagsgaver øverst i menuen under ’Mine gaver’.

Har du fået en pengegave?

Sæt pengene ind på din konto med det samme - eller gem dem i MobilePay indtil du skal bruge dem.

Har du fået en gavekode?

Gå til ’Gaver’ i din app og indtast koden. Gaven kommer frem og du skal selv pakke den op ved at trykke på den - tryk indtil den åbner. Nu er gaven din.Sådan sender du en gave

  • Vælg din yndlingsindpakning og skriv en lille personlig hilsen

  • Køb gaven når det passer dig og vælg hvornår, den skal leveres

  • Giv gaven direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver i et kort

  • Modtageren får besked når et gavekort er ved at udløbe

Indpakningen kan koste en lille smule

Når du vælger at sende en pengegave med MobilePay, betaler du en pris for den digitale indpakning. Du betaler først, når du har gjort gaven klar og har skrevet din hilsen. Du kan altid fortryde, og så koster det selvfølgelig ingenting. Inden du swiper og godkender gaven får du prisen oplyst i danske kroner.

Det er helt gratis at modtage pengegaver med MobilePay. Det koster heller ikke noget at udbetale din pengegave.

Ved gavekort og hverdagsgaver betaler du kun for gavekortets pris. Vælger du en digital indpakning til dit gavekort eller din hverdagsgave, koster det en smule.

Har du spørgsmål?

Send din idé

Har du ideer til, hvordan vi kan gøre MobilePays gaveunivers endnu bedre? Så vil vi meget gerne høre dem.

Tak for din idé. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Error

Har du en virksomhed?

Sammen med GoGift har vi startet en ny rejse og skabt et gaveunivers i MobilePay-appen. Har du en virksomhed og vil du være med? Det vil vi elske. Ansøg om at blive partner på knappen nedenunder.

Giv gaver med MobilePay

MobilePay Gaver - nemt at give - sjovt at få

Giv gaver med MobilePay

Det har aldrig været mere mobilt og digitalt at give gaver til ham eller hende.  MobilePay Gaver gør det let, hurtig og overskuelig at give gaver til dem du holder af. Gaveuniverset finder du i din MobilePay-app.

Vi har samlet et univers af forskellige gaver i appen under menupunktet 'Gaver' - fra gavekort til fx Ikea, Zalando eller Tivoli til hverdagsgaver som en kaffe eller en crossaint fra 7-Eleven. Og så er der pengegaver, hvor du i stedet vælger at sende penge som gave. Du vælger helt selv beløbet og indpakningen. MobilePay Gaver er nemt at give og sjovt at modtage.

Indpakninger og personlig hilsen

Hvad end du vælger at give af gaver i MobilePay, kan gaven tilføjes med en personlig hilsen samt pakkes ind i finurlige, sjove og livlige indpakninger, der passer til enhver lejlighed og ethvert humør.

Gavekort

Vi har samlet et univers af forskellige gavekort til dig – og vi garanterer, at der er noget for enhver smag.

Hverdagsgaver 

Hverdagsgaver er de små gaver, der skaber stor glæde - en helt ny måde at give gaver på. Det er de små betænksomme gaver og med hverdagsgaver er der mange måder at sige tak og vise kærlighed på.

Pengegaver

Hvis du er sent ude eller løbet tør for gaveidéer, så er Pengegaver løsningen. Med MobilePay Pengegaver kan du give penge i gave på en let og personlig måde. Du slipper også for at hæve kontanter, og modtageren kan nemt sætte pengene ind på sin konto.