4. december 2019

MobilePay får ny topchef

Chefen for MobilePay A/S, Mark Wraa-Hansen, bliver ny øverste chef for Nordania Leasing, Danske Banks leasing- og finansieringsselskab. Claus Bunkenborg afløser ham som ny CEO hos MobilePay.

Claus Bunkenborg bliver ny CEO hos MobilePay.

Efter seks år som direktør for MobilePay forlader Mark Wraa-Hansen sin stilling for at blive ny CEO for Asset Finance, Danske Banks nordisk dækkende datterselskab, specialiseret i leasing og finansiering.  Selskabet er i Danmark kendt som Nordania Leasing. Medlem af direktionen hos MobilePay, Claus Bunkenborg, overtager CEO-posten efter Mark Wraa-Hansen.

Claus Bunkenborg overtager også posten som formand for MobilePay Finland. Samtidig indtræder Mark Wraa-Hansen i bestyrelsen for moderselskabet MobilePay A/S og det danske selskab MobilePay Denmark, hvor han får særligt ansvar for strategiske dialoger med mulige samarbejdspartnere. Der er ingen ændringer på chefposter for MobilePay Denmark og MobilePay Finland. Virksomhedens retning og strategi er også uændret. 

 
Med Claus Bunkenborg som CEO får MobilePay en af Nordens mest erfarne kræfter indenfor forståelse og udvikling af digitale og mobile betalinger. Med Mark som medlem af bestyrelsen bliver vi samtidig styrket i at kunne håndtere de mange alliancemuligheder, der konstant opstår i betalingsindustrien. Det er et stærkt setup.

Jacob Aarup-Andersen
Bestyrelsesformand for MobilePay

Nordania Leasing skal implementere ny strategi

Hos Asset Finance afløser Mark Wraa-Hansen ved udgangen af januar Henrik Bech-Hansen, der som 63-årig ønsker at gå på pension efter 14 år på posten. 

Bestyrelsesformand Glenn Söderholm takker Henrik Bech-Hansen for at efterlade Asset Finance i god form og med en opdateret strategi, som nu skal føres ud i livet.

 ”Med en ny ledelse i Asset Finance kan vi eksekvere målrettet på den fremtidige strategiske retning,” siger Glenn Söderholm: ”Vi skal styrke Danske Banks distribution af Asset Finance-løsninger, så bankens erhvervskunder får mere relevante tilbud. Derudover skal vi integrere løsninger fra Asset Finance endnu bedre i bankens digitale kanaler.”

 

Kontakt

Peter Kjærgaard
Head of Press, MobilePay
mobil: +45 25 42 42 02

Svend-Erik Meulengracht
Marketing- og kommunikationschef, Asset Finance (Nordania Leasing)
mobil: +45 40 54 09 93