MobilePay Pengegaver

Send en indpakket pengegave, som er sjov at åbne og nem at sætte ind på sin konto.

Nemt at give - sjovt at åbne

Pengegaver – du kender dem nok som kreative kreationer eller som kontanter i en kuvert. Med MobilePay Pengegaver kan du give penge i gave på en nem og personlig måde. I appen finder du et udvalg af indpakninger, og du kan skrive din egen hilsen. Gaven kan gives med MobilePay, eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet.

  • Giv din pengegave direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort.

  • Du behøver ikke hæve kontanter og modtageren kan nemt sætte gaven ind på sin konto.

  • Vælg selv indpakning og skriv din egen hilsen.

  • Du kan lave gaven, når det passer dig og selv bestemme afleveringstidspunkt.

Giv en pengegave med en gavekode

Gå ind i MobilePay-appen og find menupunktet ’Gaver’. Vælg mellem de kreative indpakninger og skriv en lille hilsen med dine egne ord. Gaven kan du give med en gavekode – perfekt til at skrive på et kort og selv give til modtageren. Det gør ikke spor, hvis du ikke har nummeret på din modtager – alt du har brug for er gavekoden, som du får, når du køber gaven med gavekode.

Kombinér din MobilePay Pengegave med et kreativt kort

Kast dig ud i at lave et hjemmelavet kort, vi har allerede ideerne til dig. Du kan også vælge den nemme løsning – download et af vores print-selv-kort eller gavecheck, skriv koden i og voilá: Gaven er klaret.
MobilePay Pengegaver - kreative kort til din pengegave.

Giv en tidsindstillet pengegave

Gå ind i MobilePay-appen og find menupunktet ’Gaver’. Vælg mellem de kreative indpakninger og skriv din hilsen. Bestem selv, hvornår modtageren får sin gave med tidsindstilling – dag eller nat, det er op til dig.

Indpakningen koster en lille smule

Når du vælger at give en pengegave med MobilePay, betaler du 5 kr. for indpakningen. Du betaler først, når du har gjort gaven klar og har skrevet din hilsen. Du kan altid fortryde, og så koster det selvfølgelig ingenting. Inden du swiper og godkender gaven får du prisen oplyst i danske kroner.

Det er helt gratis at modtage pengegaver med MobilePay. Det koster heller ikke noget at udbetale din pengegave. 

Indløs din pengegave her

Har du fået en gavekode, kan du indløse den under ’Gaver’ i din app. Indtast koden og gaven kommer frem. Du skal selv pakke gaven op ved at trykke på den, indtil den er åben. Når du har åbnet gaven, kan du vælge at sætte den ind på din konto med det samme, eller gemme den i MobilePay indtil du skal bruge den.

Send din idé

Har du ideer til, hvordan vi kan gøre MobilePay Pengegaver endnu bedre? Så vil vi meget gerne høre dem.

Tak for din idé. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Error