15. december 2020

Nu kommer fremtidens digitale gavekort

MobilePay og GoGift lancerer i dag Danmarks nemmeste og mest brugervenlige digitale gavekort. Med få klik kan du give et personligt udformet gavekort til den, du holder af. Det er gavekortet, som aldrig bliver væk. En række kendte brands er med fra start.

Giv Gaver med MobilePay - nemt at give - sjovt at få

MobilePay og GoGift lancerer Danmarks mest brugervenlige digitale gavekort - med få klik kan du give MobilePay Gaver.

Du vil gerne give en gave, måske et par bukser, nogle biografbilletter eller en kop kaffe på en café. Nu gør MobilePay det suverænt nemt og hurtigt for dig at købe og give et gavekort i en personlig indpakning. Gavekortet bliver aldrig væk, men kan altid findes på telefonen. Og det fortæller dig automatisk, når det er ved at udløbe.

Smart digitalt gaveunivers

Sammen med Nordens førende gavevirksomhed GoGift har MobilePay lavet et smart digitalt gaveunivers. Det er GoGift, som distribuerer gavekortene med varer og oplevelser til MobilePays over 4,2 millioner danske brugere.

Brugeren går blot ind i appen under ’Gaver’ og vælger det ønskede gavekort. Der er derpå tre måder at give gavekortet: Man sender det med det samme. Man sætter et senere leveringstidspunkt på. Eller man skriver en gavekode ind på et fysisk gavekort, så modtageren selv kan indløse det i appen. Lidt senere bliver det også muligt for brugeren at sende gavekortet til sig selv.

”Vi lancerede med succes MobilePay Pengegaver for under et år siden. Nu går vi skridtet videre og tilbyder gavekort med tilknyttede varer, både større og mindre gaver som fx en trøje fra Zalando, en tur i zoologisk have eller en kop kaffe hos Espresso House. Målet er at gøre det lettere og sjovere for brugerne at give gaver,” siger Claus Bunkenborg, direktør for MobilePay.

Målet er at gøre det lettere og sjovere for brugerne at give gaver

Claus Bunkenborg
Direktør for MobilePay

Mange forskellige slags gaver

I MobilePay-appen kan brugerne finde flere forskellige slags gavekort:

  1. Oplevelsesgaver fra fx Tivoli, København Zoo, Den Blå Planet, Lego House og Nordisk Film Biografer
  2. Klassiske gavekort fra fx Zalando, Playstation, OutNorth og IKEA
  3. Hverdagsgaver fra fx 7-Eleven og Espresso House

”Vi har sammen med MobilePay skabt en innovativ gavemarkedsplads, hvor man meget let kan give en personlig gave. Vi tror, at det kan blive fremtidens måde at give gaver på. Vi smidiggør den normale gavegivning og gør den mere sjov og overskuelig,” siger Henrik Ravn, CEO hos GoGift, der er ejet af Nordisk Film og en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont:

”Vi introducerer samtidig en ny type hverdagsgaver i form af mikrogaver. Den kode har ingen hidtil knækket. Nu får danskerne mulighed for nemt og impulsivt at overraske eller takke venner og familie med en personlig lille her-og-nu-gave, helt ned til 20 kroner, fx en sodavand, sandwich eller favoritkagen. Det kunne godt blive et hit.”

Det koster ikke noget at benytte MobilePay Gaver bortset fra gavekortets pris.