4. februar 2020

MobilePay fuldender løsninger til faste betalinger og regninger

Nu kan du tilknytte op til 10 kort og konti til MobilePay, f.eks. budget- eller opsparingskontoen. Herfra kan MobilePay trække pengene, når dine faste betalinger eller regninger skal klares. Dermed behøver du ikke længere bøvle med at flytte rundt på penge mellem dine konti.

Tilknyt din konto i MobilePay

MobilePays løsninger til faste betalinger og regninger bliver nu endnu nemmere og smartere at benytte. Fremover kan du i MobilePay tilknytte nøjagtigt den bankkonto, du ønsker, til dine faste betalinger eller regningen. Herfra klarer MobilePay resten; vi trækker pengene og sikrer at betalingen klares til tiden og overføres til den rette modtager.

Dermed kan du fremadrettet betale regninger med MobilePay direkte fra f.eks. budgetkontoen, også selvom der ikke er et betalingskort tilknyttet kontoen. Du slipper samtidig for manuelt at skulle flytte penge rundt mellem forskellige betalingskort og konti i banken. Du kan også glæde dig over, at kontoen fortsætter, selvom kortet udløber. 

 
Den automatiske opkobling af f.eks. budgetkontoen til MobilePay var den sidste manglende brik i puslespillet. Nu er den på plads. Dermed er MobilePay til betalingsaftaler og regninger efter min vurdering markedets mest brugervenlige løsninger. Samtidig er de også meget konkurrencedygtige på pris.

Torben Gamst
Direktør for MobilePay i Danmark

Nordea første bank med de nye MobilePay-løsninger

Nordea tilbyder som den første bank sine 1,4 mio. danske privatkunder, at de i MobilePay under menupunktet ’Konti & Kort’ nemt kan tilknytte alle de bankkonti til MobilePay, som behøves for at dække den daglige økonomi, f.eks. budget- eller opsparingskontoen. De øvrige MobilePay-partnerbanker ventes at følge efter i løbet af året.

MobilePays løsning til faste betalinger benyttes i dag af 240.000 danskere. Man kan i appen finde en stribe kendte virksomheder, som giver danskerne adgang til nem automatisk betaling. Det gælder f.eks. mobilselskabet 3, Berlingske, Alka Forsikring, If Skadeforsikring, Tivoli, Dansk Metal, Urban Gym, SEAS-NVE, Dating.dk, Luxplus, BT, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Unicef samt en lang række kommuner og nødhjælpsorganisationer.

”Med brugernes mulighed for at tilknytte bankkonti i MobilePay venter vi yderligere vækst i antallet af virksomheder, som udbyder MobilePay betalingsaftaler og MobilePay regningsbetaling. Ligeledes venter vi, at antallet af brugere af disse løsninger vil tage yderligere kraftig fart,” siger Torben Gamst.

 

Du kan læse mere om, hvordan du tilknytter din konto i MobilePay her.

Er du virksomhed, så kan du læse mere om MobilePay til betalingsaftaler og regninger her.