28. november 2018

Nu kan du betale med MobilePay i COOP

MobilePay kan nu bruges som betalingsløsning i Danmarks næststørste dagligvarekoncern, COOP. I forvejen er MobilePay også i brug i de tredjestørste og fjerdestørste danske dagligvarekoncerner, Dagrofa og Rema.

Billede til nyheden om Coop og MobilePay

Fra i dag kan du bruge MobilePay i landets næststørste dagligvarekoncern, COOP.

Det er meget enkelt. Først vælger du MobilePay som din foretrukne betaling i din installerede og opdaterede COOP-app. Når du derpå handler hos COOP, går du blot hen til kassen, åbner COOP-appen og får forbindelse til den sorte boks.

Så pakker du dine varer. Og når betalingen er klar, swiper du over i MobilePay og godkender betalingen.

Helt automatisk får du samtidig en digital kvittering og bonus, hvis du er COOP-medlem og har lagt dit COOP-kort ind i appen.

Løsningen hos COOP minder om køb af billetter i DSB’s røde app. Her vælger over 70% af kunderne MobilePay frem for et betalingskort, bl.a. p.ga. nem oprettelse og en god brugeroplevelse.

Du kan også scanne varer og betale med MobilePay

Du får fra i dag også mulighed for at benytte MobilePay i de COOP-butikker, der tilbyder kunderne den såkaldte Bip & Betal-løsning.

Her kan du selv scanne dine varer løbende ind med COOP-appen. Når du er klar til betaling, kan du vælge MobilePay og betale som normalt. Derpå kommer du tilbage i COOP-appen og skal bare hurtigt vise din betalt-kvittering ved kassen, før du forlader butikken, men kan springe køen over.

Brugerne skal kunne benytte MobilePay alle steder

MobilePay’s administrerende direktør Mark Wraa-Hansen glæder sig over, at den populære betalingsløsning også er tilstede i COOP.

"Nu kan danskerne benytte MobilePay ved kassen i landets næststørste, tredjestørste og fjerdestørste dagligvarekoncerner, COOP, Dagrofa og Rema. I Finland er vi ude hos landets største dagligvarekoncern, S Group, denne måned – og i den næststørste koncern, Kesko, næste år. Det langsigtede perspektiv er uændret, at man skal kunne bruge MobilePay alle steder, når man handler i Norden," siger Mark Wraa-Hansen.

Læs mere

Med MobilePay AppSwitch gør du det let for kunderne at betale gennem apps.

Læs mere om MobilePay AppSwitch.