Giv gaver med MobilePay

I MobilePays gaveunivers kan du vælge mellem at give gavekort, hverdagsgaver eller pengegaver. MobilePay har indgået samarbejde med GoGift om formidling af gavekort - det betyder at du nu også kan købe og sende gavekort direkte fra din MobilePay app.

Du bestemmer selv hvordan din gave skal gives - enten direkte med MobilePay her-og-nu eller til fremtidlig levering med tidsindstilling. Du kan også give gaven med unik gavekode, som du fx kan skrive ind i et fysisk kort.

Har du fået en gave via en kode fx 'A1-A2-A3', skal du trykke på 'Indløs kode' i appen og indtaste din kode. Koden er aktiv i 30 dage fra købstidspunktet, og gavegiveren får besked, når du har indløst den.

Mere om gavekort

Når du køber et gavekort via MobilePay, så leveres gavekortet i modtagers MobilePay-app. Det er smart - for så er det altid lige ved hånden når det skal bruges. Desuden fortæller MobilePay autommatisk når et gavekort er ved at udløbe. Vi opdaterer løbende udvalget af gavekort - så hold øje.

Når du køber gavekort, så indgår du aftale med GoGift omkring købet og skal inden betaling godkende GoGifts handelsbetingelser. Du kan læse mere om vores samarbejde med GoGift på vores hjemmeside.

Hvis du vælger at købe gavekort med fremtidig levering eller via gavekode så udsteder MobilePay e-penge til dig som giver, og disse e-penge benyttes til betaling af gavekortet på leveringstidspunktet. Det betyder rent praktiskt at du med få klik kan annulerere et fremtidigt køb helt op til leveringstidspunktet og få dine penge retur med det samme.  Du kan læse mere om dette i vores betingelser.

Bemærk, at du skal være 18 år for at købe gavekort i MobilePay - medmindre dine forældre giver dig lov.

Pengegaver

Køber du en pengegave med MobilePay kan modtager selv vælge hvad pengene skal bruges til samt hvornår de skal udbetales. Pengegaver udbydes af MobilePay og er en e-penge-løsning. Hvis du vil vide mere om, hvad det betyder, så læs i vores betingelser.

Du kan give op til 10.000 kr. i pengegave (afhænger af dine beløbsgrænser), og du kan maksimalt modtage 30.000 kr. om året. Den samlede pengegave-saldo kan maksimalt være 30.000 kr. om året.

Bemærk, du skal være 18 år for at give og modtage pengegaver, medmindre dine forældre giver dig lov.

Digital indpakning

Vælg hvordan din gave skal opleves for modtager - og skriv dit eget personlige kort. Vælg imellem en række digitale animationer i appen - lige fra en hoppende gaveæske til et kyssende hjerte.

Når du sender Pengegaver betaler du for gaveindpakningen. Prisen for indpakningen bliver oplyst, inden du køber, og prisen der oplyses er inkl. moms.

Når du køber en digital indpakning, skal du godkende MobilePays handelsbetingelser før købet. Det er fordi at den digitale indpakning udbydes at MobilePay.

Oplever du eller modtager problemer med MobilePay Gaver?

Tjek om der er en ny opdatering til MobilePay-appen på din telefon ved at følge linket til Apple Store her eller Google Play her.