Er der MobilePay Back nu?

Nej, ikke lige nu. MobilePay Back er sat på pause – men mon ikke der kommer noget igen i 2019?

Billede - MobilePay Back

Få dit købsbeløb tilbage

Med lidt held i swipet har du chancerne for, at få dit købsbeløb tilbage, når du betaler i fysiske butikker eller i apps med MobilePay. Hvis du får MobilePay Back modtager du en push-besked på mobilen med det samme, og vi sætter pengene tilbage på den konto, de lige er blevet trukket fra.

Du kan være heldig at få helt op til 1500 kr. tilbage. Vores algoritme udvælger automatisk tilfældige køb. Den tager ikke højde for, hvilken forretning du har handlet i, eller om du har fået MobilePay Back før.

Hent MobilePay

Hvad skal jeg mere vide?

Betal med MobilePay i en fysisk butik eller app – så har du chancer for at blive ramt af MobilePay back. Det er i øvrigt MobilePay, du får pengene tilbage af og ikke forretningen, du handler i.

Der er ingen skumle bagtanker med MobilePay Back. Du tilmelder dig ikke noget, og forretningen, du får pengene tilbage hos, får ikke nogen data om dig. Du får bare pengene tilbage – det er alt.  Under 'Aktiviteter' i appen kan du med det samme se, de penge, du har fået tilbage. Der kan dog gå en dag, før de er på din konto.

MobilePay Back har kørt over sommeren, men er sat på pause lige nu. Vi skal nok råbe højt, når det kører igen.

Hent MobilePay
Brug MobilePay-appen til at overføre penge til andre

Få MobilePay

Har du ikke allerede MobilePay, så skynd dig at hente vores app og vær med, når algoritmen vælger købsbeløb ud til MobilePay Back. 

Det eneste du skal gøre er at bruge MobilePay, når du betaler i fysiske butikker eller i apps.

Hent MobilePay
Betal med MobilePay på festival.
Hent MobilePay