Eksporter FAQ

Hvordan sletter jeg en gruppe?

Du sletter en gruppe ved at slette dig selv fra gruppen. Dette kan du gøre under gruppens indstillinger, som du finder ved at trykke på det lille tandhjul i øverste højre hjørne.  Derinde trykker du på skraldespanden ud for dit navn for at slette dig. Du kan ikke slette dig selv, hvis du står til at modtage eller skylder penge.

Gruppen slettes automatisk, når der ikke er flere medlemmer tilbage i den.
Har I afregnet uden om WeShare/MobilePay, så et eller flere medlemmer stadig står til at skylde eller modtage penge, kan det være nødvendigt at slette alle tilbageværende udgifter, så gruppen går i nul. Derefter kan de resterende medlemmer slettes fra gruppen.

 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.