Hvordan opretter jeg en udgift i en fremmed valuta?

Når du opretter en udgift, kan du klikke på pilen til højre for 'kr.' for at vælge en anden valuta. Du har her mulighed for at vælge en række af de mest anvendte valutaer.

Kursen der står ud for hver valuta, er nationalbankens middelkurs. Kurserne bliver opdateret 1 gang i døgnet.

Du kan opleve korte perioder, hvor det ikke er muligt at vælge anden valuta end DKK. I de tilfælde kan du med fordel vente et par timer med at indtaste udgifterne.