Kan jeg afmelde betalingsaftalen med MobilePay?

Hvis du ikke længere vil betale automatisk via MobilePay, kan du slette betalingsaftalen. Det gør du i MobilePay-appen under menupunktet 'Betalingsaftaler'.

• Åbn MobilePay
  • Klik på ’Menu’ i bunden
  • Vælg ’Betalingsaftaler’
  • Vælg ’Mine aftaler’
  • Tryk på den betalingsaftale du vil slette
  • Vælg fanebladet ’info’
  • På nogle aftaler kan du trykke på en blå 'Slet'-knap nederst og godkende med 'Slet'. På andre aftaler skal du trykke på den blå 'Administrer aftale'-knap. Herfra bliver du sendt over på virksomhedens egen hjemmeside, hvor du kan opsige din betalingsaftale med dem. Hvis du har spørgsmål til processen på deres hjemmeside, skal du kontakte virksomheden eller den offentlige instans direkte..

Vær opmærksom på at når du sletter en betalingsaftale i MobilePay, betyder det blot, at du ikke længere ønsker at benytte MobilePay som betalingsform til den aftale. Vil du permanent opsige en aftale med en virksomhed eller offentlig instans, skal du kontakte virksomheden eller den offentlige instans direkte.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Betalingsaftaler