Kan jeg afmelde betalingsaftalen med MobilePay?

Ja. Hvis du ikke længere vil betale automatisk via MobilePay, kan du slette betalingsaftalen. Det gør du i Mobileay-appen under menupunktet 'Betalingsaftaler'.

• Log på MobilePay
  • Vælg ’Menu’, nederst til højre
  • Vælg ’Betalingsaftaler’
  • Vælg den betalingsaftale du ønsker at slette
  • Vælg fanebladet ’info’
  • På nogle aftaler kan du vælge en blå ’Slet’-knap nederst og godkende med ’Slet’. På andre aftaler skal du trykke på knappen ’Administrer aftale’. Herfra bliver du sendt over på virksomhedens egen hjemmeside, hvor du kan opsige din aftale med dem. Hvis du har spørgsmål til processen på deres hjemmeside, skal du kontakte virksomheden direkte.

Vær opmærksom på, at når du sletter en betalingsaftale i MobilePay, betyder det, at du ikke vil bruge MobilePay som betalingsform. Vil du opsige en fast betaling fra en virksomhed eller offentlig instans, skal du kontakte virksomheden eller den offentlige instans direkte.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Betalingsaftaler