Eksporter FAQ

Kan jeg se betalinger i min MobilePay-app, hvis en medkontohaver betaler via kontoen?

Nej, du kan kun se de betalinger i din MobilePay-app, som du selv foretager.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Basisfunktioner

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.