Eksporter FAQ

Hvorfor skal jeg NemID-valideres, når jeg tilføjer en konto i MobilePay?

Brug af NemID er et led i den høje sikkerhed, vi har i MobilePay.

Du skal bruge NemID, når du tilføjer en konto, på samme måde som du skal bruge 3D Secure (hvor du godkender en kode, du får tilsendt), når du tilføjer et kort.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Basisfunktioner

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.