Eksporter FAQ

Hvorfor kan jeg ikke vælge min bankkonto i listen med kort/konti, når jeg vil overføre penge til andre?

I første omgang har vi valgt, at kontoen kun kan bruges til betaling af enkeltstående regninger eller til faste betalinger. Der vil komme flere muligheder til undervejs.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Basisfunktioner

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.