Hvordan tilføjer jeg et kort?

Sådan tilføjer du et kort i MobilePay:

• Log ind i MobilePay-appen.
  • Klik på din profil (ikon oppe i venstre hjørne), klik på 'Indstillinger' og vælg ’Kort’.
  • Tryk på '+'.
  • Scan dit kort eller udfyld dine kortoplysninger og tryk ’OK’.
  • Tryk på det kort du har tilføjet, og vælg om du skal bruge det til nethandel, og om det skal være dit primære kort.

Tilføj kort - MobilePayTilføj kort i MobilePay

Du kan tilføje op til 6 kort i din MobilePay.

MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet, når du betaler eller overfører penge. Du skal bare klikke på feltet lige under kommentarfeltet, inden du godkender betalingen. Sæt hak ved det kort, du vil bruge, og godkend betalingen.

Se hvordan du skifter mellem dine betalingskort her.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Basisfunktioner

Hjalp denne information?

Det er vi kede af at høre - hvad kan vi gøre bedre? Bemærk, at vi ikke har mulighed for at svare på din feedback.

Godt at høre.

Tak for din feedback.