Hvordan eksporterer jeg data fra MobilePay-portalen?

Under 'Salg' eller 'Overførsler' på MobilePay-portalen kan du eksportere alle data til .csv-format eller excel-format.
  • Klik på ‘Salg’ eller ‘Overførsler’ i venstremenuen.
  • Vælg periode, som du ønsker at eksportere data fra.
  • Klik på ‘Download’ øverst til højre.

Bemærk, at indholdet i filerne under henholdsvis “Salg” og “Overførsler” vil være forskellige.
I ”Salgsfilen” indgår kun salgstransaktioner.
I ”Overførselsfilen” indgår det samlede overførselsbeløb til bankkontoen per betalingssted og oversigt over de underliggende salgstransaktioner og gebyrer. Som noget nyt er inkluderet posteringsteksten/overførselsreferencen, samt angivelse af modtager-kontoen i ”Overførselsfilen”, så det er lettere at afstemme bankkonto med de underliggende transaktioner.

Eksempel på format af en overførselsreference
Posteringsteksten/overførselsreferencen består af 20 tal.
Eksempel: 02001234560010411191
02 = overførsel fra MyShop
00123456 = overførsel fra betalingsstedet med nummer 123456
001 = første overførsel til bankkonto den dag
041119 = dato for overførsel
1 = kontrolnummer

Posteringsteksten/referencen 02001234560010411191 skal læses således, at det er en overførsel foretaget fra produktet MyShop for betalingsstedet med nummer 123456 den 4. november 2019.

Klik her for at se flere detaljer om indhold i afstemningsfiler i MobilePay-portalen.