I den kommende periode vil der være ændrede åbningstider i vores Customer Support. Læs mere her.

 

Eksporter FAQ

Hvad skal jeg gøre ved min MyShop app, efter jeg er opsagt?

Du kan vælge at slette MyShop-appen. Du vil ikke længere have adgang til nogen betalingssteder. 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Abonnement

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.