Hvilke data indsamler MobilePay om mig, og hvad de bliver brugt til?

Når man opretter sig som MobilePay-bruger, bliver følgende oplysninger registreret i vores systemer: dit mobilnummer, dine betalingskortinformationer, dit kontonummer, din e-mail adresse, dit navn og CPR-nummer. Hvis du benytter NemID, registrerer vi også det. Vi bruger fx dit CPR-nummer til at identificere dig som MobilePay-bruger. Du kan læse mere om, hvilke data vi indsamler og hvad de bliver brugt til i betingelserne under afsnit A14.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Persondata (GDPR)