Eksporter FAQ

Hvor meget kan jeg overføre med MobilePay?

Din beløbsgrænse afhænger af, hvordan du er identificeret i MobilePay (CPR-nummer, NemID, Billedidentifikation). Der findes både en daglig og en årlig grænse for, hvor mange penge du kan overføre. Jo bedre du er identificeret, desto flere penge kan du overføre.
Tjek din nuværende beløbsgrænse ved at logge ind i MobilePay-appen, klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne), vælg indstillinger (tandhjulet) og vælg 'Beløbsgrænser'.
Bemærk, når du hæver din beløbsgrænse, kan du ikke sænke den igen.

CPR-nummer

  • Du kan overføre til andre privatpersoner eller betale i butikker for 3.000 kr. om dagen.
  • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
  • Du kan sammenlagt sende og modtage op til 80.000 kr. om året.

NemID

  • Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay for 15.000 kr. om dagen i butikker.
  • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
  • Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker.
Hvis du ønsker at være identificeret med NemID i MobilePay, kan du gøre det inde i MobilePay-appen under indstillinger (tandhjulet), klik herefter på 'Beløbsgrænser' og tilslut 'NemID'.

Bemærk, at vi beder dig identificere dig med NemID i MobilePay-appen, hvis du ikke er kunde i en af vores partnerbanker. Læs mere her. Har du ikke NemID, hvis du fx er under 15 år, og ønsker du at forhøje den årlige beløbsgrænse, skal du kontakte vores support på 45 144 447.

 

Billedlegitimation (fuldt identificeret)

  • Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay for 15.000 kr. om dagen i butikker.
  • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
  • Du kan maksimalt sende og modtage op til 300.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker. 

Bemærk. 300.000 kr. årligt er den højest mulige beløbsgrænse.

Hvis du ønsker at være identificeret med billedelegitimation i MobilePay, kan du gøre det i MobilePay-appen under 'Menu' og indstillinger (tandhjulet). Klik på 'Beløbsgrænser' og klik derefter 'Fortsæt'. Klik 'Fortsæt' på siden 'Forhøj til...' Årlig beløbsgrænse 300.000 kr. Du skal herefter scanne dokumenter til identifikation.

Bemærk. Det er vigtigt at du scanner dokumenter til identifikation. Du modtager en sms fra MobilePay, når dokumenterne er blevet behandlet. Der kan gå op til 5 hverdage.

Din beløbsgrænse nulstilles automatisk hvert år d. 1. januar.

 

Når du handler på nettet

Handler du med MobilePay i online-butikker, er der ingen beløbsgrænser, hverken daglige eller årlige, uanset hvordan du er identificeret.
Bemærk. Hvis du er erhvervsdrivende og ønsker at tilbyde dine kunder betaling med MobilePay, kan du lave en MobilePay MyShop-aftale. Se mere om MobilePay til erhverv.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.