Nå bredere ud på én platform

MobilePay pictre looking at phone together

Nå bredere ud på én platform

Den 1. november 2022 blev fusionen mellem MobilePay og norske Vipps godkendt. Vi har nu sat fuld fart på sammenlægningen til én fælles platform, og målet er at blive den bedste og mest brugte digitale wallet i Norden for jer som kunder og partnere og for vores brugere.
I begyndelsen af 2024 er ambitionen at have én app, brandet lokalt med MobilePay i Danmark og Finland og Vipps i Norge, og én platform med mere end 11 mio. brugere og mere end 400.000 fysiske forretninger og webshops på tværs af Norden.

Hurtigere i markedet

Den fælles platform er fundamentet for at bygge nye skalerbare løsninger med en langt større rækkevidde på tværs af grænser.

Samtidig frigør den udviklingsressourcer, så vi bedre kan imødekomme jeres behov og komme hurtigere i markedet med nye løsninger.  
MobilePay billede af to piger der griner

Ændring af API i begyndelsen af 2024

For at kunne give den fleksibilitet, vi går efter, erstatter vi det nuværende MobilePay Point of Sale API og MobilePay Invoice API med nye API'er på den nye fælles platform i begyndelsen af 2024. Det betyder, at I vil skulle lave en ny integration for at fortsætte med MobilePay.  

Én indgang til flere muligheder

 Med integration til platformen får I adgang til en række underliggende API’er, så I kan vælge den funktionalitet, der er relevant for jer.  For instore fortsætter vi den retning, vi allerede har taget med et mere fleksibelt setup, hvor vi forstærker udviklingsindsatsen bag en forbedret QR-løsning, der åbner muligheder for funktioner som fx kvitteringer, kuponer, log ind og loyalitet til en start. 
MobilePay billede af sti der fører to veje

Du kan bruge nuværende API'er indtil 2024

Vi forventer, at den nye funktionalitet på den fælles platform vil være klar i begyndelsen af 2024. I kan stadig bruge jeres nuværende Point of Sale- og Invoice-løsning indtil da. 
Så snart vi har information om dokumentationen klar, opdaterer vi denne side.  

Vi er på vej mod én samlet platform

Kom i gang nu så I er klar, når vi lancerer vores nye Vipps MobilePay-platform med mere end 11 millioner brugere og mere end 400.000 butikker og webshops.

Udforsk vores dokumentationen og få adgang til vores testmiljø for virksomheder.

Picture with Vipps and MobilePay logo.