MobilePay
Point of Sale

Hvorfor vælge Point of Sale?

Lad dine kunder betale med mobilen via dit kassesystem, din betalingsterminal eller din salgsautomat.

 

MobilePay Point of Sale er til dig, der har en betalingsterminal eller et kassesystem og gerne vil lade dine kunder betale trådløst med mobilen.

 • Tilbyd MobilePay-betaling via QR-kode eller terminal

 • Lave transaktionsomkostninger - uanset beløb

 • Når MobilePay-betalingen er gået igennem, er pengene dine

Andre med MobilePay Point of Sale

7eleven - logo - MobilePay
Bauhaus - logo - MobilePay
Rema - logo - MobilePay
OkPlus - logo - MobilePay
Tivoli - logo - MobilePay
McDonalds - logo - MobilePay
thansen - betal på terminal med MobilePay
Plantorama - logo - MobilePay
Matas - logo - MobilePay
Logo - meny
7eleven - logo - MobilePay
Bauhaus - logo - MobilePay
Rema - logo - MobilePay
OkPlus - logo - MobilePay
Tivoli - logo - MobilePay
McDonalds - logo - MobilePay
thansen - betal på terminal med MobilePay
Plantorama - logo - MobilePay
Matas - logo - MobilePay
Logo - meny

Så nemt betaler du via betalingsterminalen

 • Slå bluetooth til

 • Åbn MobilePay og hold telefonen hen til betalingsterminalen

 • Beløbet bliver vist på skærmen

 • Godkend købet med et swipe

Priser for MobilePay Point of Sale

Transaktioner de sidste 12 måneder

Intervaller

Pris pr.
transaktion

 • 1 - 1.999
  0,75 kr.
 • 2.000 - 9.999
  0,60 kr.
 • 10.000 - 24.999
  0,45 kr.
 • 25.000 - 99.999
  0,35 kr.
 • + 100.000
  0,30 kr.
 • Betalingsintervaller gælder for alle butikker og salgssteder under samme CVR-nr. Priserne er fritaget fra moms. Vælger du månedlig fakturering, er der et gebyr på 29 kr. (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%).

Se prisindikation

Antal transaktioner

Prisindikation

4.800,00 kr.

Beregningen er en indikation

En gang om måneden beregner vi, hvilket interval du ligger i og dermed din transaktionspris for den kommende måned. Dvs. de første 12 måneder vil beregningen se anderledes ud end ovenfor.

Øvrige priser

Oprettelsesgebyr

Pris

Oprettelse, hvis du ikke er MobilePay-erhvervskunde i forvejen (beløbet er momsfrit). Bemærk, som MobilePay Online-kunde er du oprettet hos din PSP. Du betaler derfor 999 kr., når du opretter dig hos os første gang.

999,00 kr.

Priser til kasseleverandører

Pris

Hvid MobilePay-boks vejledende udsalgspris pr. styk (ekskl. moms og forsendelse) (momssatsen er 25%). Kan bestilles via din kasseleverandør.

500,00 kr.

QR-kode vejledende udsalgspris (ekskl. moms og forsendelse) (momssatsen er 25%). Kan bestilles via din kasseleverandør.

300,00 kr.

Skip læsningen og bestil MobilePay Point of Sale nu

Få MobilePay Point of Sale

For at få MobilePay Point of Sale (PoS), skal du have en aftale med MobilePay og en aftale med leverandøren af dit betalingssystem: enten din kasse- eller terminalleverandør eller leverandøren af din salgsautomat.

Du kan få PoS i din terminal eller via QR-kode.

Få Point of Sale via QR-kode

Dit kassesystem skal være online, og din kasseleverandør skal have forberedt dit kassesystem til MobilePay. Vi samarbejder med en række certificerede kasseleverandører. Se, hvem vi samarbejder med, og kontakt den leverandør, du gerne vil lave en aftale med.

Se kasseleverandører

De hvide MobilePay-bokse er på nuværende tidspunkt udsolgt. I stedet kan du vælge Point of Sale via QR-kode. 

Point of Sale via QR-koder er uafhængig af din terminal eller dit kassesystem. Med QR-koder har du fuld fleksibilitet til at vise betalingsmuligheden, hvor det passer dig - på skilte eller digitalt. Tag fat i din leverandør, hvis du har brug for QR-koder.

Billede af hvid MobilePay-boks til POS

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale

Husk at få dine systemer opdateret senest 31. marts

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform. For at opdateringen slår igennem hos dig, skal din leverandør sørge for at integrere til MobilePay Point of Sale version 10.0 på den nye platform og opdatere dine systemer.

Vi har løbende informeret kasse- og terminalleverandører, så de ved besked og kan være klar i tide. Dine systemer skal være opdateret senest den 31. marts 2021, så du kan allerede nu tage fat i din leverandør og aftale nærmere.

MobilePay Point of Sale

Er du kasseleverandør?

Er du leverandør af betalingssystemer til terminal, kasse eller automat? Du har mulighed for at optimere din betalingsløsning med MobilePay.

Ønsker du at integrere eller høre mere om, hvordan du kan blive certificeret til MobilePay Point of Sale? Så kontakt os på pointofsale@mobilepay.dk.

Vores hvide MobilePay-bokse er på nuværende tidspunkt udsolgt. Desværre har corona påvirket leverancen af nye bokse. Vi arbejder på en løsning.

Bestil QR-kode

Ønsker du at bestille QR-koder? Bestil her.

Billede af mand, der betaler for sine varer i supermarked med MobilePay Point of Sale.

Gør det nemt for kunderne at bruge loyalitetskortet

Hvis du har et loyalitetsprogram i din virksomhed, kan du gøre det nemt for alle MobilePay-brugere at udnytte medlemsfordelene. Gør det muligt for dem at lægge loyalitetskortet ind i MobilePay-appen – så får de automatisk alle fordelene, hver gang de betaler med MobilePay i din forretning. 

Sådan gør du

Opret MobilePay Point of Sale til din virksomhed, hvis du ikke har det i forvejen. Skriv herefter til vores erhvervssupport på erhverv@mobilepay.dk.

Så sørger vi for, at du kommer godt i gang. 

Square-billede til MobilePay Box

Slip for papir-kvitteringer

Tilbyd dine kunder digitale kvitteringer i MobilePay-appen. Så slipper du for papiret, og dine kunder har altid kvitteringer fra din butik samlet ét sted - i MobilePay. Dine kunder modtager kvitteringerne, uanset om de har betalt med MobilePay, eller bare det betalingskort, der er tilknyttet MobilePay.

Vi tilbyder løsningern i samarbejde med Storebox.

 • Sådan kommer du i gang

Klik på knappen til venstre og send mailen til os med information om:

 • Din virksomheds navn og CVR-nummer
 • Kontaktperson
 • E-mail
 • Telefonnummer

Lad 'MobilePay Kvitteringer' stå i emnefeltet. Vi kontakter dig, når vi har modtaget mailen, og hjælper dig godt i gang.

Bliver dine terminaler ikke opdateret?

Skriv dig op her, så ringer vi dig op og hjælper dig på vej. Udfyld dine kontaktoplysninger:

For at gøre det muligt for os at kontakte dig pr. telefon eller e-mail med info om og markedsføring af MobilePay Point of Sale, beder vi dig om dine kontaktoplysninger. Det gør vi for at sikre, at vi tager kontakt til den rette person. Vi gemmer dine oplysninger i to måneder, efter du har klikket på ‘Kontakt mig’, hvorefter oplysningerne bliver slettet fra vores systemer. Samtykket til at blive kontaktet kan trækkes tilbage ved fx at skrive til sales@mobilepay.dk

Læs mere om, hvordan vi behandler de oplysninger, vi har om dig.

Betal i butikker med MobilePay

Marketing-
materialer

Find logoer, designguides, plakater og andre marketingmaterialer her.

Billede af MobilePay logo

MobilePay Point of Sale er mobilbetaling i din butik eller salgsautomat

Med MobilePay Point of Sale er det nemt at integrere mobilbetaling i din betalingsterminal, dit kassesystem eller din salgsautomat. MobilePay gør det nemt at modtage mobilbetaling for dig som forretning og nemt at betale med mobilen for dine kunder. Point of Sale-løsningen er til dig, der har behov for en integreret løsning til mobilbetaling, som fungerer enten med din eksisterende betalingsterminal eller direkte integreret med dit kassesystem via en separat MobilePay-boks. MobilePay Point of Sale kan også integreres som betalingsløsning i salgsautomater, eksempelvis med QR-koder.

Én betalingsterminal til både betalingskort og MobilePay

Med MobilePay integreret i betalingsterminalen kan du tilbyde dine kunder at betale på den måde, de foretrækker- med betalingskort eller MobilePay – helt uden behov for flere betalingsterminaler eller MobilePay-bokse. Betalingsterminaler, der virker med MobilePay, kan fås i flere varianter hos vores samarbejdspartnere her i blandt GoAppified og Verifone.

Mobilbetaling via en MobilePay-boks

Du har også mulighed for at integrere MobilePay direkte i dit kassesystem med en MobilePay-boks.

Hvis du vælger at integrere MobilePay direkte i dit kassesystem, kræver det kun, at dit kassesystem understøtter løsningen.

Selvbetjent salgsautomat eller mobilt salgssted

Har du en selvbetjent salgsautomat eller et mobilt salgssted, som er integreret med dit kassesystem, har du også mulighed for at vise en QR-kode i displayet på automaten eller på et klistermærke, som kunden kan scanne med MobilePay. Herefter skal kunden blot godkende mobilbetalingen i MobilePay. Kontakt din kasseleverandør for at bestille det.

Virker med både iOS- og Android-telefoner

Uanset om du vælger at integrere MobilePay Point of Sale i din betalingsterminal, dit kassesystem eller din salgsautomat, er det altid nemt og hurtigt for dine kunder at betale med MobilePay. Løsningen er ikke baseret på NFC-betaling, den kører via Bluetooth og virker derfor med alle iOS og Android-telefoner, så længe kunden har MobilePay-appen installeret. MobilePay Point of Sale giver dermed alle dine kunder mulighed for at betale nemt og hurtigt med mobilen.