MobilePay Subscriptions

Billede, der viser abonnementsløsningen MobilePay Subscriptions.

Andre med Subscriptions

Hvorfor vælge Subscriptions?

MobilePay Subscriptions er alt det, du kender ved MobilePay – bare til faste betalinger og abonnementer.

  • Følg brugerens betaling skridt for skridt - så du kan reagere, hvis en betaling bliver afvist

  • Få fuld fleksibilitet - du bestemmer selv afregningsperiode og fakturadato

  • Få lavere priser - spar op til 80 % på dine transaktioner

  • Send link til tilmelding af en fast betaling direkte til dine brugere via fx mail, sms eller chat

Faste betalinger med ét swipe

Brugeren tilmelder sig den faste betaling med ét enkelt swipe i MobilePay, og betalingerne fortsætter automatisk – uden at brugeren skal swipe igen.

Du kan sende et tilmeldingslink i fx en e-mail eller i jeres support-chat - så brugeren bare klikker på linket og med ét swipe både kan betale den første regning og tilmelde sig den faste betaling.

Du får fuld fleksibilitet - du bestemmer selv afregningsperiode og fakturadato . Ligesom du kan følge dine kunders betalinger i realtid, så du hurtigt kan reagere, hvis en betaling bliver afvist. 

Har du brug for at fakturere et enkeltstående køb imellem de faste betalinger, kan du også det.

Faste betalinger med ét swipe

Kun ét swipe – så kører betalingen automatisk

  • Vælg MobilePay ved betalingsmuligheder på virksomhedens hjemmeside.

  • Godkend den faste betaling med ét swipe i MobilePay.

  • Den faste betaling kører nu automatisk.

  • Brugeren har overblik over betalingerne i appen.

Priser for MobilePay Subscriptions

Trin

Antal transaktioner*

pr. måned

Beløb**

0-99 kr.

Beløb

100-299 kr.

Beløb

300-500 kr.

Beløb

+ 500 kr.

Trin 1

1-9999
1,50 kr.
2,00 kr.
2,25 kr.
2,75 kr.

Trin 2

10000-25000
1,40 kr.
1,80 kr.
2,00 kr.
2,40 kr.

Trin 3

25001-50000
1,20 kr.
1,60 kr.
1,80 kr.
2,20 kr.

Trin 4

50001-100000
1,15 kr.
1,40 kr.
1,65 kr.
2,00 kr.

Trin 5

+ 100000
1,00 kr.
1,20 kr.
1,50 kr.
1,75 kr.

Oprettelsesgebyr og abonnementspris

  • Antal transaktioner er det gennemsnitlige antal MobilePay-transkaktioner pr. måned (beregnet over maksimalt 12 måneder). Alle typer MobilePay Subscriptions-transaktioner tæller med, herunder enkeltstående transkaktioner.

  • Hvis din kunde tilknytter sit abonnement til MobilePay, og der ikke i samme forbindelse opkræves en betaling, betaler du stadig for en transaktion, beregnet ud fra niveauet 0-99 kr.

”Man skal være dér, hvor ens kunder er”

Luxplus betragter MobilePay Subscriptions som en vigtig forudsætning for at kunne drive en velfungerende virksomhed.
Billede til case om Luxplus

Kan min virksomhed få MobilePay Subscriptions?

For at få MobilePay Subscriptions skal du først lave en aftale med MobilePay. Du opretter dig på MobilePay-portalen. Derudover skal dit system kunne tale sammen med MobilePay.

Få hjælp af os eller brug en integrator

Vi samarbejder med flere systemleverandører, så du som virksomhed eller offentlig institution kan køre MobilePay Subscriptions via dit økonomisystem. Følg linket nedenfor for at se, om din systemleverandør samarbejder med os – der kommer løbende flere til. 

Du kan også vælge selv at integrere vores API direkte i dit system, vores udviklersupport er klar til at hjælpe. Se mere på developer.mobilepay.dk.

Billede til integrator-logo-liste

Bliv integrator

Giv dine kunder et digitalt forspring og skab de bedste forudsætninger for at vækste din forretning. Tilbyd virksomheder eller offentlige institutioner at bruge MobilePay Subscriptions via din IT-platform.

Som certificeret IT-Integrator på MobilePay Subscriptions står du for integrationen, så dine kunder kan komme hurtigt i gang med betalingsaftaler via MobilePay.

Billede - Invoice værktøj

Gør fast betaling nemt - opret MobilePay Subscriptions nu

Marketingmaterialer

Find logoer, designguides, plakater og andre marketingmaterialer her.

MobilePay - Materialer

Med MobilePay Subscriptions kører abonnementsbetalingen automatisk

MobilePay Subscriptions er en af vores mange MobilePay-løsninger til erhverv. MobilePay Subscriptions gør det nemt at betale automatisk for et abonnement eller en service. Når man vælger at betale med MobilePay Subscriptions, behøver man ikke indtaste sine betalingsoplysninger eller bruge NemID. Man vælger bare på abonnementsudbyderens hjemmeside, at man vil betale abonnementsløsningen automatisk med MobilePay. Derefter godkender man i MobilePay-appen med et swipe, og så kører abonnementsbetalingen automatisk. I MobilePay-appen har man altid det fulde overblik over sine betalinger, både forhenværende og kommende.    

Nem automatisk betaling for dine kunder

Med MobilePay Subscriptions til din abonnementsvirksomhed giver du dine kunder en nem måde at oprette automatisk betaling af dit abonnement på. Du kan vise en ”Betal med MobilePay”-knap på din hjemmeside eller i en e-mail, og de kunder, der allerede har forbundet deres abonnement til MobilePay, kan nemt betale for tilkøb af andre services, fx ekstra data. 

Alle betalinger prævalideres inden betalingsdatoen, når du har integreret MobilePay Subscriptions. Hvis et kort er udløbet, eller din kunde har skiftet bank, bliver problemet automatisk kommunikeret til kunden, så det kan blive fikset i tide. Hvis kunden afviser en betaling eller framelder sig, får du besked med det samme, så du kan nå at reagere. Du kan rette i alle opkrævninger, også dem der allerede er blevet sendt – eller du kan returnere en betaling til din kunde. 

Integration af MobilePay

Hvis du vil have MobilePay Subscriptions til din abonnementsløsning, skal du have en aftale med MobilePay. Derudover skal dit system tale sammen med MobilePay. Du kan vælge selv at integrere op imod vores API, eller du kan vælge at køre MobilePay Subscriptions via én af vores certificerede IT-integratorer. Skriv din abonnementsvirksomhed op i dag, så kontakter vi dig og sikrer, at du kommer godt i gang med MobilePay Subscriptions. Opret dig her.

Har du en virksomhed, der hjælper abonnementsvirksomheder med den tekniske integration, kan du skrive dig op som IT-integrator. Skriv dig op her