Send regningen via MobilePay Invoice

Billede af flyttemænd

Hvorfor vælge MobilePay Invoice?

Dine kunder betaler hurtigt med ét enkelt swipe - så er regningen betalt.

 • Send et betalingslink til dine kunder via fx mail, sms eller direkte i MobilePay-appen

 • Bedre likviditet - lad kunden betale nemt med ét swipe. Mere end 90 % betaler før forfaldsdatoen

 • Følg din kundes betaling skridt for skridt, så du kan reagere, hvis en betaling bliver afvist

 • Lav pris - transaktionspris fra 1,75 kr. til 2,75. kr. – afhængig af antal transaktioner

Vi forventer, at MobilePay Invoice-andelen vil fortsætte med at stige, simpelthen fordi det er en bedre og nemmere løsning, både for vores massører og kunder. MobilePay kan nogle flere ting end konkurrenterne og fortsætter med at innovere sine løsninger og skabe fantastiske brugeroplevelser.

Albert Kirk Iversen, Direktør for RaskRask

Logo af RaskRask

Send fakturaer via MobilePay – og få betalingen med ét swipe

MobilePay Invoice er den nemme og effektive løsning til betaling af regninger. Den imødekommer dine kunders behov for hurtigt at få klaret alt fra mobilen.

Kunden kan betale regningen med ét swipe i MobilePay og  slipper for manuel indtastning, der ellers kan være grund til, at man ikke får betalt regningen. Samtidig slipper du for, at kunden laver fejlindtastninger.

Og brugervenligheden gør en forskel. 98 % betaler før eller senest på forfaldsdatoen – og hele 69 % betaler før.

Kan min virksomhed få MobilePay Invoice?

For at få MobilePay Invoice skal du først lave en aftale med MobilePay. Du opretter dig på MobilePay-portalen. Derudover skal dit system kunne tale sammen med MobilePay.

Få hjælp af os eller brug en integrator

Vi samarbejder med flere systemleverandører, så du som virksomhed eller offentlig institution kan køre MobilePay Invoice via dit økonomisystem. Følg linket nedenfor og se, om din systemleverandør samarbejder med os – der kommer løbende flere til.

Se alle integratorer

Du kan også vælge selv at integrere vores API direkte i dit system, vores udviklersupport er klar til at hjælpe. Se mere på developer.mobilepay.dk.

Billede til integrator-logo-liste

Bliv kontaktet af os og hør mere om MobilePay Invoice

Udfyld dine kontaktoplysninger

For at gøre det muligt for os at kontakte dig pr. telefon eller email med info om og markedsføring af MobilePay Invoice, beder vi dig om dine kontaktoplysninger. Det gør vi for at sikre, at vi tager kontakt til den rette person. Vi gemmer dine oplysninger i to måneder efter du har klikket på ‘Kontakt mig’, hvorefter oplysningerne bliver slettet fra vores systemer. Samtykket til at blive kontaktet kan trækkes tilbage ved fx at skrive til sales@mobilepay.dk

Læs mere om, hvordan vi behandler de oplysninger, vi har om dig.

Billede af mekaniker - MobilePay Invoice

Kun ét swipe, så er regningen betalt

 • Din kunde oplyser enten navn og mobilnummer til din virksomhed, eller kunden modtager et link til betaling med MobilePay.

 • Har kunden oplyst navn og mobilnummer, får kunden en push-besked, når regningen er klar i MobilePay.

 • Kunden ser regningen i MobilePay-appen og godkender med et swipe - uanset, om kunden har fået et link fra din virksomhed eller en push-besked.

 • Kunden kan se både betalte og ubetalte regninger under 'Aktiviteter'.

Priser for Invoice

Pris

Transaktioner de sidste 12 måneder

Pris pr.
transaktion

 • 1 - 499
  2,75 kr.
 • 500 - 999
  2,40 kr.
 • 1.000 - 1.999
  2,20 kr.
 • 2.000 - 4.999
  2,00 kr.
 • + 5.000
  1,75 kr.
 • Alle typer MobilePay Invoice-transaktioner tæller med. Der er et månedligt faktureringsgebyr på 29 kr. (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%).

 • Har du færre end 75 transaktioner årligt, betaler du et minimumsbeløb på 250 kr. for transaktionerne.

Se prisindikation

Antal transaktioner

Prisindikation

1.100,00 kr.

Beregningen er en indikation

En gang om måneden beregner vi, hvilket interval du ligger i og dermed din transaktionspris for den kommende måned. Dvs. de første 12 måneder vil beregningen se anderledes ud end ovenfor.

Øvrige priser

Oprettelsespris

Oprettelse, hvis du ikke er MobilePay-erhvervskunde i forvejen (beløbet er momsfrit). Bemærk, som MobilePay Online-kunde er du oprettet hos din PSP. Du betaler derfor 999 kr., når du opretter dig hos os første gang.

999,00 kr.

Særlige priser

Der kan være særlige priser for aftaler vedrørende MobilePays produkter.

Bliv integrator

Giv dine kunder et digitalt forspring og skab de bedste forudsætninger for at vækste din forretning. Tilbyd virksomheder eller offentlige institutioner at bruge MobilePay Invoice via din IT-platform. Sådan kommer du i gang.

Som certificeret IT-Integrator på MobilePay Invoice står du for integrationen, så dine kunder kan komme hurtigt i gang med at sende og modtage fakturaer via MobilePay.

Synlige betalingsknapper

Placer MobilePay-betalingsknappen eller QR-koden et synligt sted på fakturaen, så dine kunder hurtigt kan se, at det er nemt at betale. Dine kunder skal bare trykke på MobilePay-knappen, for at betale regningen med et swipe i appen.

Hent knapperne til MobilePay Invoice og bliv inspireret til, hvordan du skaber den bedste betalings-oplevelse for dine kunder i vores best practice guide til virksomheder.

Billede til invoice om synlige knapper

Få den nemme og effektive løsning til betaling af regninger

Marketing-
materialer

Find logoer, designguides, plakater og andre marketingmaterialer her.

Billede af MobilePay logo

MobilePay Invoice er en nem måde at betale regninger

MobilePay Invoice er en af vores mange MobilePay-løsninger til erhverv og en nem måde at betale en regning på. Når man vælger at betale en regning med MobilePay, behøver man ikke at gå i sin netbank og indtaste lange kodelinjer. Man kan nøjes med at åbne MobilePay, tjekke betalingsdatoen og godkende regningen med et swipe. Når betalingen er gennemført, kan man se den under 'Aktiviteter' i MobilePay-appen. Her kan man også se udestående regninger.

Send regningen ind i MobilePay eller brug et betalingslink

Du kan integrere MobilePay Invoice direkte i din virksomheds regnskabs-/faktureringssystem og sende din regning direkte til din kunde (kunden skal være MobilePay-bruger). Du kan sende regninger med MobilePay på to måder: den første er via kundens mobilnummer; så modtager din kunde en besked på sin telefon om, at der ligger en regning til betaling i MobilePay. Kunden åbner MobilePay og godkender betalingen med et swipe. Den anden måde er via et betalingslink, som du kan indsætte i en PDF, i en e-mail eller i en anden digital kanal. Når man klikker på linket, åbner regningen i MobilePay, og kunden godkender betalingen med et swipe. Når du bruger betalingslinket, behøver du ikke kende din kundes mobilnummer. 

Når du bruger MobilePay Invoice, vil du opleve at administrationen bliver lettere, og du bruger mindre tid på at rykke dine kunder for betaling. 

Få hjælp til at integrere MobilePay

Vil du have MobilePay Invoice til din virksomhed, skal du have en aftale med MobilePay. Derudover skal dit faktureringssystem tale sammen med MobilePay. Du kan vælge selv at integrere op imod vores API, men er API'er og IT ikke lige dig, kan du også vælge at køre MobilePay Invoice via en integrator - en af de virksomheder, vi samarbejder med, som har klaret al integration. Du kan skrive din virksomhed op i dag, så kontakter vi dig og sikrer, at du kommer godt i gang med MobilePay Invoice. Opret dig her.

Har du en virksomhed, der kan hjælpe virksomheder med den tekniske integration, kan du skrive dig op som IT-integrator.  Skriv dig op her.