MobilePay Subscriptions

At betale de faste regninger behøver ikke at være bøvlet – hverken at opsætte eller betale. Gør det nemt for dine kunder med MobilePay.

Hvorfor vælge Subscriptions?

MobilePay Subscriptions er alt det, du kender ved MobilePay  – bare til faste betalinger og abonnementer.

 

Brugeren tilmelder sig den faste betaling med ét enkelt swipe i MobilePay, og betalingerne fortsætter automatisk – uden at brugeren skal swipe igen.

  • Følg brugerens betaling skridt for skridt - så du kan reagere, hvis en betaling bliver afvist

  • Få fuld fleksibilitet - du bestemmer selv afregningsperiode og fakturadato

  • Send link til tilmelding af en fast betaling direkte til dine brugere via fx mail, sms eller chat

Kom i gang

Først skal du oprette dig som kunde på MobilePay-portalen og vælge Subscriptions. Følg vores guides:

Derudover skal dit system integreres med MobilePay. Følg linket og se, hvem vi samarbejder med.

Optimer brugeroplevelsen

Overvej hvilke informationer, som skal fremgå på betalingsaftalen i appen. Sammen med din integrator kan du tilpasse skærmene til netop dit behov.

Kunden møder tre oversigtsskærme i appen. En betalingsskærm, en oversigtsskærm og en infoskærm. Informationerne vil være synlige for dine kunder - så tag kundens briller på og overvej hvad der bringer mest værdi.

Gør det samtidig muligt for kunderne at modtage push-notifikationer dagen før betalingsdagen - kunderne kan selv slå det selv til og fra.

De har valgt MobilePay Subscriptions

Logo june
Berlingske - logo - MobilePay
Fastspeed - logo - MobilePay
Dansk Metal - logo - MobilePay
Luxplus - logo - MobilePay
Oister - logo - MobilePay
Furresø kommune - logo - MobilePay
Logo Fitnu
Ase - logo - MobilePay
Københavns kommune - logo - MobilePay
Topdanmark - logo - MobilePay
seas-nve logo - MobilePay Subscriptions
Energi Ikast - logo - MobilePay
Mødrehjælpen- logo - MobilePay
BT - logo - MobilePay
Dating.dk - logo - MobilePay
Weekendavisen - logo - MobilePay
Ekstra Bladet - logo - MobilePay
Alka - logo - MobilePay
HK - logo - MobilePay
Unicef - Støt og doner med MobilePay Subscriptions
kirkenskorshær - logo - MobilePay
Next - logo - MobilePay
Ewii - logo - MobilePay
Teleselskabet 3 - logo - MobilePay
Kristeligt Dagblad - logo - MobilePay
Flipp - logo - MobilePay
Røde Kors - doner og støt med MobilePay
Amnesty - betal dit medlemskab med MobilePay

Gør det nemt at afstemme

Medmindre du virkelig elsker god gammeldags bogholderi, er vores afstemnings API din nye bedste ven. Integrér MobilePay Transaction Reporting API’et og spar tid på afstemning.

Du får overblik over dine MobilePay-transaktioner i realtid. Transaktionerne flyttes automatisk til dit eksisterende regnskabssystem, så du altid har adgang til din data. Mindre kompliceret og mere smart.

Vil du klare integrationen selv?  Perfekt. Har du brug for lidt mere hjælp? Så  ræk ud til din systemleverandør, som hjælper dig på vej.

Så nemt betaler dine kunder

  • Vælg MobilePay ved betalingsmuligheder i checkout

  • Godkend den faste betaling med ét swipe i MobilePay

  • Den faste betaling kører nu helt automatisk

  • Brugeren har et godt overblik over betalingerne i sin app

Billede som viser betaling med MobilePay Subscriptions"Mange af 3’s kunder har valgt at skifte til MobilePay"

Nye priser for MobilePay Subscriptions

Bemærk, vi har fået nye priser for MobilePay Subscriptions. Prisen starter fra 0,99% + 1 kr. per transaktion. Prisen er gældende fra den 12. marts 2024.

Priser for MobilePay Subscriptions

Gældende priser

Trin

Transaktioner*

gns. antal pr. måned

Pris pr. transaktion**

% af opkrævede beløb - min. 1,00 kr. - max. 2,75 kr.

Trin 1

1-600
1,20%

Trin 2

600 +
1,00%
Bemærk, hvis du har mange månedlige transaktioner så kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Gebyr og abonnementspris

  • Antal transaktioner er det gennemsnitlige antal MobilePay-transaktioner pr. måned (beregnet over 12 måneder). Alle typer MobilePay Subscriptions-transaktioner tæller med, herunder enkeltstående transaktioner.

  • Hvis din kunde tilknytter sin aftale til MobilePay, og der ikke i samme forbindelse opkræves en betaling, betaler du stadig for en transaktion, beregnet ud fra min. transaktionsprisen.

Bliv Partner

I Vipps MobilePay forener vi betalinger i hele Norden. Det betyder, at vi kan bygge endnu tættere relationer til vores partnere, og sammen kan vi fortsætte med at gøre betalinger meget, meget nemt. Gør som mere end 300 andre virksomheder, og kom med på partnerholdet!
Screens the user see in the app with MobilePay Subcriptions

Har du spørgsmål?

Med MobilePay Subscriptions kører faste betalinger automatisk

MobilePay Subscriptions er en af vores mange MobilePay-løsninger til erhverv. MobilePay Subscriptions gør det nemt at betale automatisk for et abonnement eller en service. Når man vælger at betale med MobilePay Subscriptions, behøver man ikke indtaste sine betalingsoplysninger. Man vælger bare på abonnementsudbyderens hjemmeside, at man vil betale abonnementsløsningen automatisk med MobilePay. Derefter godkender man i MobilePay-appen med et swipe, og så kører abonnementsbetalingen automatisk. I MobilePay-appen har man altid det fulde overblik over sine betalinger, både forhenværende og kommende.

Nem automatisk betaling for dine kunder

Med MobilePay Subscriptions til din abonnementsvirksomhed giver du dine kunder en nem måde at oprette automatisk betaling af dit abonnement på. Du kan vise en ”Betal med MobilePay”-knap på din hjemmeside eller i en e-mail, og de kunder, der allerede har forbundet deres abonnement til MobilePay, kan nemt betale for tilkøb af andre services, fx ekstra data. 

Alle betalinger prævalideres inden betalingsdatoen, når du har integreret MobilePay Subscriptions. Hvis et kort er udløbet, eller din kunde har skiftet bank, bliver problemet automatisk kommunikeret til kunden, så det kan blive fikset i tide. Hvis kunden afviser en betaling eller framelder sig, får du besked med det samme, så du kan nå at reagere. Du kan rette i alle opkrævninger, også dem der allerede er blevet sendt – eller du kan returnere en betaling til din kunde. 

Integration af MobilePay

Hvis du vil have MobilePay Subscriptions til din abonnementsløsning, skal du have en aftale med MobilePay. Derudover skal dit system tale sammen med MobilePay. Du kan vælge selv at integrere op imod vores API, eller du kan vælge at køre MobilePay Subscriptions via én af vores certificerede IT-integratorer. Skriv din abonnementsvirksomhed op i dag, så kontakter vi dig og sikrer, at du kommer godt i gang med MobilePay Subscriptions. Opret dig her.

Har du en virksomhed, der hjælper abonnementsvirksomheder med den tekniske integration, kan du skrive dig op som partner.