MobilePay MyShop abonnement

Billede af pige, der betaler for sin kaffe med MobilePay MyShop.

Nyt månedligt abonnement på MobilePay MyShop

Den 15. oktober 2019 indførte vi et månedligt abonnement på MobilePay MyShop på 49 kroner.

Abonnementet er med til at dække vores omkostninger ved at drive og udvikle MobilePay MyShop. 

  • Vi har stadig markedets laveste transaktionspriser for langt hovedparten af de danske butikker, i særlig grad de mindre butikker.
  • Vores enkle og gennemskuelige pristrappe er uændret. Højeste transaktionspris er fortsat 75 øre og den laveste pris er fortsat 30 øre pr. transaktion ved større mængder transaktioner.
  • Har du oprettet flere betalingssteder til din MyShop-løsning, betaler du kun 49 kr. for selve MyShop-løsningen og ikke per betalingssted.
  • Er du en velgørende organisation eller en patientforening, kan du i særlige tilfælde bruge MobilePay MyShop gebyrfrit til indsamlinger. Læs mere om kriterierne her. Dermed kan donationer, der kommer ind med MobilePay, gå ubeskåret videre til den velgørende organisation.

Hvornår og hvordan bliver jeg opkrævet for abonnementet?

Abonnementet er trådt i kraft den 15. oktober 2019. Som eksisterende MyShop kunde, bliver du opkrævet for ½ måned i oktober (i alt 23,71 kr.). Du blive opkrævet i henhold til den aftale, som du har med os om fakturering.

Månedlig opkrævning

Har du valgt månedlig fakturering, vil vi medtage abonnementsprisen i den månedlige opkrævning.

Daglig opkrævning

Har du derimod valgt daglig opkrævning, vil vi fra starten af hver måned forsøge at opkræve abonnementet fra et af dine betalingssteders modtagerkonti. Har der ikke været nogle betalinger den pågældende dag, vil vi forsøge igen den efterfølgende dag og tilsvarende de efterfølgende dage. Skulle der mod forventning ikke være nogen betalinger at modregne abonnementet, sender vi en faktura til jer på det forfaldne beløb senest tre måneder efter første forsøg.

Hvordan opsiger jeg min MyShop-aftale?

Opsig MobilePay MyShop ved at gå ind i MobilePay-portalen og gå til MyShop i venstremenuen. Vælger du at opsige MobilePay MyShop, vil du fra opsigelsesdatoen ikke længere kunne modtage MobilePay-betalinger.

Login på MobilePay-portalen

Har du spørgsmål om det nye abonnement?