Hvordan tilføjer jeg et kort / Hvor mange kort kan jeg tilføje?

Hvordan tilføjer jeg et kort / Hvor mange kort kan jeg tilføje?

Du kan have tilknyttet op til 6 kort i din MobilePay-app. Sådan gør du:

• Log ind i MobilePay-appen.
  • Gå ind i menuen 'Indstillinger' og vælg ’Kort’.
  • Tryk på '+'.
  • Udfyld dine kortoplysninger og tryk ’Ok’.
  • Tryk på det kort du har tilføjet, og vælg om det skal bruges til nethandel og om det skal være dit primære kort.

MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet, når du betaler eller overfører penge. Du skal blot trykke på kortikonet lige til højre for "Send penge", vælge det nye kort og godkende betalingen.